Eve Online > Dyskusje ogólne

Wybór korporacji - Polskie czy anglojęzyczne? Jak i gdzie?

<< < (5/5)

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Listopad 09, 2016, 14:49:04 ---Gorzej, w lol po grze nikt nie pamieta kto się z kim kłócił, w EVE jakaś zakompleksiona k*rwa po dwóch latach nadal będzie mieć ból dupy...

--- Koniec cytatu ---

Czasem to nie kwestia bolu dupy a nie przyjmowania w szranki swojej organizacji osob destrukcyjnych badz zakompleksionych. I tak sam pamietam pewne persony, ktore pajacowaly 4 czy 5 lat temu.

Ulf Nitjsefni:
Leciutki offtop ale....

Jakaś polska korporacja będzie przyjmować w swoje szeregi mięso armatnie alfa klony?? Tak pytam bo coś znowu mnie ciągnie do latania a nie jestem pewien czy będę opłacał konto?

[.I-DEA.] Laira Ohtar:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Listopad 09, 2016, 16:07:30 ---Czasem to nie kwestia bolu dupy a nie przyjmowania w szranki swojej organizacji osob destrukcyjnych badz zakompleksionych. I tak sam pamietam pewne persony, ktore pajacowaly 4 czy 5 lat temu.

--- Koniec cytatu ---
Hehehehe... doBre Rejnbouł ;) Bardzo dobre... ;)

--- Cytuj ---Jakaś polska korporacja będzie przyjmować w swoje szeregi mięso armatnie alfa klony?? Tak pytam bo coś znowu mnie ciągnie do latania a nie jestem pewien czy będę opłacał konto?
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, wejdź w grze na CDN. i rozmawiaj z ZOMO Zenek - CEO CDN.

...lub spójrz też tutaj >> http://eve-centrala.com.pl/index.php/topic,13384.msg235009.html

[BU FU] Karas:
imo dla alfa najlepsze miejsce to pewnie brave lub horda. pewnie maja program przyjmowania takich kont. jak juz sie bawic w mieso, to na calego: ] nie wiem moze rvb. Ale to musi byc cos naprawde duzego, a nie jakas tam korporacyjka na 3 graczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej