Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PROHN] Project HAVEN - Templis CALSF - MILICJA CALDARI

<< < (5/12) > >>

[VIDE] Herezja:
Filmik jako filmik nawet jest ciekawy ale dobór podkładu muzycznego nie za bardzo pasuje do tej gry i raczej drażni ucho (czego skutkiem jest wyłączenie dźwięku).

ps. Właśnie znów obejrzałem Króliczy przerywnik i jednak nieźle to wygląda nawet po tylu latach a muzyka jest jednak lepiej dobrana do tego typu filmiku ];)

Filip Bonn:
dobre promo wyróżnia jakiś pomysł/myśl przewodnia chociażby tylko na wstępie lub dobrze dobrany podkład muzyczny (to kwestia gustu) a najlepiej jak zagrają obie te rzeczy na raz - przynajmniej mi w pamięci zawsze zapadały takie promo clipy,

trochę przydługi albo się dłuży ale jak na pierwszy, rokowanie pacjenta jest dobre

[HARGA] Dert Kan:
Naklikałem się trochę, żeby trafić z pauzą w moment  - ten moment  :D

Bardzo mi się podoba.

[VIDE] Herezja:
Pewnie o to chodziło autorowi filmu ];)

steven0ise:
Mały update z frontu. Poza sporą ilością flot jakie mamy ostatnimi czasy wczoraj mieliśmy bardzo fajną bitkę w bosboger o której chciałbym napisać kilka słów.

goo.gl/Y6lNaJ

Razem z Shadow Cartelem czekaliśmy na eskalację bitki na repowanym przez nas POSie. Na posie repowały 2 faxy z małą obstawą.
Koalicja Siege Green. , Lost Obsession oraz PanicAttack. wskoczyła z flotą macharieli a my wskoczyliśmy w odpowiedzi na nich naszą flotą sub-kapitali.
Na tą eskalację wróg odpowiedział flotą kapsów z Faxami. W chwilę po tym nasza flota carrierów wskoczyła w środek bitki. Nasze dredy stały wciąż na stand by
aby w końcu po około 10-15 minutach bitki wskoczyć do nas. Sieczka trwała dobrą godzinę (sam straciłem wszystkie fightery poza jednym składem Einherji oraz CAP Boostery 3200 neucąc FAXy)
Gdy już kapitale wroga topniały coraz szybciej nasza flota wskoczyła z Superami i Tytexami zmiatając resztę wroga z grida.

Postaram się potem dać frapsa z tej bitki. It was GF.

a tu filmik z bitki  pokazany z drugiej strony:
https://www.youtube.com/watch?v=OED6M3GQYF8

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej