Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[PROHN] Project HAVEN - Templis CALSF - MILICJA CALDARI

<< < (4/12) > >>

steven0ise:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Luty 27, 2017, 22:48:02 ---- podkład muzyczny totalnie nie zachęca,
--- Koniec cytatu ---
- muzyka kwestia gustu, ja taką lubię to dałem taką

--- Cytat: Jakub Trokowski w Luty 27, 2017, 22:48:02 ---- jak na reklamę korpa / ally długi i mało reklamuje: dużo pokazanego latania a mniej "gdzie" / "z kim" / "kogo".

--- Koniec cytatu ---

3min to długo? gdzie latamy: po lowesc FW amarr - minmatar i czasem do provi , z kim: nie mamy + wiec lata sam ally, czasem jak coś większego to łączymy flotę z SC ,
kogo: głownie to co jest w okolicy możliwe do zabicia, a główni wrogowie to Lost Obsession i Siege Greeen.

Jakub Trokowski:
Może dłużyło mi się przez podkład dźwiękowy. :P
Nie mówię, że zły filmik: pokazuje, nawet na mapie, gdzie i że głównie strzelacie - po prostu ja bym dał inne proporcje.

Zapytałeś, to odpowiadam. Ale fakty są takie, że raczej moje filmiki się mniej podobają (niż statystyczne pvp na YT), więc nie przejmuj się mną. :)

steven0ise:
spoko, mam niestety ograniczenia związane z ilością frapsów oraz z programem który używam. Sam zresztą uczę się ostatnio sporo o youtube i wychodzi ze do 5min jest ok, potem oglądalność spada. W sumie mój stary znajomy zrobił najlepszy filmik promo korpa pvp jeszcze jak byłem w PBN --> tak naprawdę jestem różowym królikiem , szkoda ze nie ma już tego korpa...

https://www.youtube.com/watch?v=tHffSUu6hdA&t=0s

Jakub Trokowski:
Ehhh... stary interfejs, kapitan Bomba - dobre czasy to były. :)

[BU FU] Karas:
IMO calkiem spoko, czy mnie zachecilo?
lulsec... kto by chcial i po co isc w lulseki. hehehe

+1

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej