Eve Online > Przedpokój
Chciałbym wrócić :D
dimcar7:
No i tu się mylisz !!
Nic nikomu nie dałem i nie zostawiłam.
Skile wytrenowane jednak nie, okan inaczej wyglądają chwile mi zajeło znalezienie, ale prosze o przypomnienie jak odszukać swoje statki, na której stacji moga być ???
Gaavrin:
Samo z siebie nie zniknęło. W account managment możesz sprawdzić historię logowań, zobacz tam czy w czasie gdy miałeś przerwę ktoś się logował na konto. jeżeli nie dałeś nikomu hasła, tylko ktoś się włamał, to nie jest źle, pisz petycje powinni ci przywrócić wszystkie stracone assety i skille.
dimcar7:
Skile wytrenowane jednak nie, okan inaczej wyglądają chwile mi zajeło znalezienie, ale prosze o przypomnienie jak odszukać swoje statki, na której stacji moga być ???
Doom:
Odszukaj ikonę sejfu na pasku, tam masz wszystkie Twoje asetsy posortowane na której stacji co masz. Nawet jeśli t były stacje w 00 które zmieniły właściciela graty dalej tam są (ewentualnie chyba mogli Ci jumpclona skasować jeśli miałeś tam respawn ustawiony).
Nie napisałeś czy odpaliłeś alfe czy omegę, na alfie masz ograniczenia co do skili ale bladego pojęcia nie mam czy skile których nie możesz przez to użyć są niewidoczne czy powinny być.
Część skili faktycznie wycięto i w ich miejsce powinieneś mieć fajną pulę LP, ale to były np social.Z bojowych o ile wiem tylko nowe doszły przez lata
dimcar7:
Załadowałem właśnie plax-a , waluta i skile są ,ale statków i itemów nie ma, kadzie i jak napisac tą petycje zeby odzyskac
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej