Eve Online > Przedpokój
Chciałbym wrócić :D
Gaavrin:
--- Cytat: hidden Q w Grudzień 09, 2016, 13:56:39 ---Póki co polatałem trochę altem i muszę ponarzekać :D
1. Co to za zjebana amerykańsko-gimbazlajno-mangowa stylistyka statków, matar wyglada jak nie matar, caladari również - chujnia
2. te ciągłe zmiany interfejsu, nie poznaje ikon, co to k...?
3. ceny pleksów :(
no coż szybko pzypomniałem sobie ile jebania jest w tej grze. obejrze sobie filmik, zjaram gibona i tyle bedzie z mojej gry :D
elo!
--- Koniec cytatu ---
Kiedy ostatnio grałeś w eve? W 2010? Jak dla mnie statki są ładniejsze niż kiedyś, Interface jak dla mnie ostatnio zyskał na przejrzystości, zresztą do każdego funkcjionalnego można się przyzwyczaić. A cena plexów jest taka sama od lat. Za to iski zarabia się dzisiaj łatwiej.
[SH-KL] Punctator:
Hidden stary niedobry piracie o? :D
Tloluvin:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Grudzień 06, 2016, 21:21:42 ---Jak dla mnie wyraźnie jest napisane, że chodzi o stację na której Cię nie ma i która jest dla Ciebie nieosiągalna(!), więc nie bardzo rozumiem jak zdołałeś załadować tego Charona bez dostępu do stacji... ;D
--- Koniec cytatu ---
Była nieosiągalna w sensie, że należała do wroga i nie miałem na niej dostępu do żadnych usług łącznie z prawem do dokowania. Charona kupiłem bo przy kupnie sprzedaży nie ma to znaczenia. Załadować go mogłem ponieważ został mi tam JC (zresztą dalej tam jest). A że GM nie wie jakie obowiązują go zasady to już nie moja wina. Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
Zresztą to drobiazgi. Liczy się to, że w niektórych sytuacjach GM może przenieść graczowi jakiś statek (o ile nie ma on JD) z tym co ma w ładowni łącznie z klonem (jeżeli gracz siedzi w tym statku)
dimcar7:
Witam
Mam pytanie.
Zaczełem grac w 2009 r , po roku zrobiłem przerwę, teraz odpaliłem gre ponownie, konto działa, ale prawdopodobnie znikneły wszystkie moje statki i itemy i chyba wszystkie skille które miałem wytrenowały też sie skasowały, czy to możliwe ??? czy mozna to jakos przywrócic ??
Dzieki za odpowiedź/ podpowiedź
Filip Bonn:
po mojemu to zostawiłes passy zaufanemu koledze odchodzac...
reszty sam się domyśl :>
nie jeden by się pewnie zdziwił jakby zobaczył swojego chara zostawionego kolegom...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej