Eve Online > Przedpokój
Chciałbym wrócić :D
Tloluvin:
Dokładnie tak.
Później sprzedałem go w jita po wyższej cenie więc jeszcze zarobiłem na przeniesieniu rzeczy :P
Filip Bonn:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 05, 2016, 18:30:17 ---Dokładnie tak.
Później sprzedałem go w jita po wyższej cenie więc jeszcze zarobiłem na przeniesieniu rzeczy :P
--- Koniec cytatu ---
To wcale nie dziwię się, że musiałeś "przepychać" z GM'ami, za takie cfaniactwo i bezczelność to sam bym Cię upierdolił na miejscu GM'a :P
Tloluvin:
Zaczęło się od prostego pytania czy można. Jakby od razu GM powiedział, że się nie da to nie byłoby sprawy. No ale skoro powiedział, że można to kupiłem statek by przenieść rzeczy. Gdzie tu widzisz cwaniactwo i bezczelność?
Filip Bonn:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 05, 2016, 19:26:10 ---Zaczęło się od prostego pytania czy można. Jakby od razu GM powiedział, że się nie da to nie byłoby sprawy. No ale skoro powiedział, że można to kupiłem statek by przenieść rzeczy. Gdzie tu widzisz cwaniactwo i bezczelność?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---As you are not currently in the station where your assets are located, we may move a single ship from an inaccessible station to your location as an exception. Please let us know the ship you wish to be moved to you so we can take the necessary steps. Your remaining assets will have to be moved within normal game mechanics, such as Courier Contracts which can be created for those assets through your asset list, independently of your current location and access to the station the assets are located on.
--- Koniec cytatu ---
a Ty kupiłeś Charona i wjebałeś do niego wszystkie swoje statki,itemki etc.
Tloluvin:
ojtam ojtam
Kupiłem charona jak się okazało, że nie może to być JF. Poza tym nikt nie mówił o tym, że to ma być statek, który akurat masz na stacji, tylko że 1. Czyli wszystko było zgodnie z ustaleniami. A że GM był mało precyzyjny to już nie moja wina ;)
Zresztą jakby coś takiego nie było możliwe to by się nie zgodził i powiedział, że charon odpada. Skoro się zgodził znaczy nie było tam cwaniactwa i bezczelności a korzystanie ze swoich praw. Coś jak powołanie się na mały druczek w umowie ;)
Poza tym istotą sprawy jest to, że w pewnych sytuacjach GM może graczowi pomóc w przeniesieniu rzeczy, które gdzieś utknęły. :P
PS
Nie wjebałem wszystkich statków, itemków itp. Max 5-10%.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej