Eve Online > Przedpokój

Chciałbym wrócić :D

<< < (3/13) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: hidden Q w Październik 21, 2016, 17:51:57 ---8 listopada mówicie?

Przez fajny mam na myśli taki, co bije neutów i nie ma blue standów :D

Kusi mnie bardzo sobie pograć, ale nawet nie pamiętam gdzie się wylogowałem i jakie statki mam ze sobą. Gdzie są moje capitale, bo uciekałem chyba ze Stain do Provi, albo odwrotnie jeszcze przed nerfem. Myślicie, ze jak zagadam z CCP to mi pozbierają stuf z jedno miejsce? to już ze 2-3 lata nie grałem :(

--- Koniec cytatu ---

mi kiedys ciala uciekaly z kontenera ... serio ubywaly a konserwowalem je zacnie i tulilem czesto, po miesiecznej dyskusji przez petycje mi nie oddali wiec pewnie nie przerzuca Ci rzeczy z jednego miejsca na drugie :D. Jak masz w provi to zagadaj do nich zeby Ci wyrzucili rzeczy za stacje i tyle albo sprzedaj, w stain szukaj dziury i wsio

Xeovar:
Mi kiedyś przewalili rzeczy z impounded w Eso do hiseca, ale to był taki przypadek że bety w impounded były zawieszone i nie dało się ich wyjąć, jakimś skryptem je przerzucał, i zapytał czy może mi to wrzucić do stacji gdzie korp ma HQ.... nie protestowałem ;)

Tloluvin:
Wiem, że nekro, ale w ciągu ostatnich miesięcy mało zaglądałem na centralę, a info może się komuś przydać
Pod koniec kwietnia 2016 zawaliłem ewakuację z Branch i wysłałem petycję o pomoc w ewakuacji. W petycji napisałem, że mało grałem w tym czasie i nie mogłem wywieźć rzeczy itp. Otrzymałem następującą odpowiedź (plus 15d suba jako przeprosiny za zwłokę w odpowiedzi  ;) )

--- Cytuj ---As you are not currently in the station where your assets are located, we may move a single ship from an inaccessible station to your location as an exception. Please let us know the ship you wish to be moved to you so we can take the necessary steps. Your remaining assets will have to be moved within normal game mechanics, such as Courier Contracts which can be created for those assets through your asset list, independently of your current location and access to the station the assets are located on.
--- Koniec cytatu ---

potem było trochę przepychanek z różnymi GMami o to jaki statek i info

--- Cytuj ---I am afraid that the GM in question was acting out of order, as the help we can offer is only for characters that have been offline and unsubscribed for extensive periods of time. As such we will sadly not be able to move the assets between stations for you.
--- Koniec cytatu ---

po następnej wymianie uprzejmości z powołaniem się na zakup statku pod wpływem wcześniejszej decyzji i urodziny  ;) zakończyło się

--- Cytuj ---I have now made an extremely rare exception to our rules and moved your Charon to Jita IV - Moon 4
--- Koniec cytatu ---

I w ten sposób fracht wypełniony po brzegi różnymi dobrami zmienił miejsce stacjonowania z BKG na Jita.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: hidden Q w Październik 21, 2016, 18:10:35 ---no dokładnie powiem im, ze od tego zalezy czy bede gral,

--- Koniec cytatu ---

ja bym sie wystrzaszyl i przeniosl Ci te graty...
Az chyba sam zadeklaruje pomoc i bede wodzil przez WH gdzie tylko wskazesz.
lol

Filip Bonn:

--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 04, 2016, 22:15:22 ---
po następnej wymianie uprzejmości z powołaniem się na zakup statku pod wpływem wcześniejszej decyzji i urodziny  ;) zakończyło się

--- Koniec cytatu ---

Niech zgadnę, ten zakupiony statek to Charon...?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej