Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Amarrski Związek Działkowców
MiltisUmbrae:
Xeo, tak myślałem o współpracy i zakopaniu wojennego topora, ale po tym jak się z Wami nie dało dogadać i w sumie sami nie wiedzieliście czego chcecie, i co można zrobić w tej kwestii, to sorry, ale chyba pozostanę przy toporku. Nie lubię współpracować z ludźmi którzy są niezdecydowani, nie wiem jak pozostali.
A że Cat nie gra to wiem, on naprawdę zachowuje się jak piesek, który się stęsknił za panem - jak tylko się wypowiem na centrali, on skacze, merda ogonkiem i szczeka xD
[PANCE] Nightblue:
--- Cytat: Xeovar w Lipiec 20, 2016, 21:15:50 ---C0ven AD2016 nie ma już nic do Ciebie, bo 95% ludzi gra <2 lata i nie ma pojęcia o tej całej historii. Jest natomiast kilka osób które by o niej wszystkim przypomniały w odpowiednim momencie, bo podobnie jak Cat grały wtedy i nie lubią takich przekrętów. Żadna z tych osób nie wypowiedziała się w tym wątku na Twój temat.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie dlaczego osoby nie grające w grę komentują wątek o korpie z którym nigdy nie miały styczności?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 20, 2016, 21:02:51 ---PPPS. @Catfrcomblabla To wykorzystałem młodych graczy którzy sobie coś wyrencili, czy starych graczy dla których to były drobne ? I skąd ja ich znałem bo co chwilę twierdzisz co innego ? Oj kolego zauważam u ciebie objawy dysocjacyjnego zaburzenia osobowości - jak chcesz o tym porozmawiać możesz wpaść do nas na TSa, powiesz reszcie mojego korpa gdzie Cię dotykałem że tak źle to zniosłeś ;*
--- Koniec cytatu ---
No drobne, w porownaniu do tego, co mogles zabrac gdybys chociaz odrobine sie na tym znal :) Dla kolegi, ktorego wykorzystales to bylo bardzo duzo kasy, splukal sie zeby to oddac bo cie polecil i odechcialo mu sie grac, wiec w sumie to wzgledne. Kiedy chwaliles sie tym na centrali wydawales sie byc dumny, skad ta nagla zmiana i niechec do rozmowy na ten temat? Czy to cos wstydliwego? Zarzucasz mi w co drugim poscie schizofrenie, wiec postaraj sie byc konsekwentny i nie zaprzeczac sam sobie, albo jest wszystko okej albo nie jest.
edit:
--- Cytat: Zgudi w Lipiec 20, 2016, 21:14:37 ---Przenosząc do realnego życia: Czyżbyś popierał tych co zwinęli miliony i bezkarnie zwiali a tego co w sklepie ukradł batonika za 99 groszy i głupio dał się złapać byś wsadził? Może powinieneś zostać politykiem? :P
--- Koniec cytatu ---
Kazdy ma swoje indywidualne granice, napewno nie udawalbym czyjegos kolegi, zeby cos ukrasc.
Xeovar:
--- Cytat: [PANCE] Nightblue w Lipiec 20, 2016, 21:31:02 ---W takim razie dlaczego osoby nie grające w grę komentują wątek o korpie z którym nigdy nie miały styczności?
--- Koniec cytatu ---
Bo jest to forum publiczne o EVE Online i panuje tu wolność wypowiedzi?
[PANCE] Nightblue:
Czyli nie będzie problemu jak będę pisał posty, które nie są związane z tematami?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej