Eve Online > Dyskusje ogólne
Kolejny durny temat: Czy centrala umiera?
Filip Bonn:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Wrzesień 13, 2016, 13:55:34 ---...ale mając dostęp do gry relatywnie za darmo zapewne znów ją zainstaluje choćby po to aby po kilku czy kilkunastu dniach skillowania polecieć jakąś frytką się z kimś postrzelać ];)
--- Koniec cytatu ---
Chyba raczej zeby pokrecic kolka w hangarze xp
Zgudi:
--- Cytuj ---Polskie community dość mocno się sobą znudziło
--- Koniec cytatu ---
Dopiero teraz zauważyłem, że MonaX usunął tu konto. Przynajmniej załapałem który to user na tamtym forum. :P
Qlko1:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 13, 2016, 17:41:02 ---Dopiero teraz zauważyłem, że MonaX usunął tu konto. Przynajmniej załapałem który to user na tamtym forum. :P
--- Koniec cytatu ---
Jeśli SC kiedyś wyjdzie z fazy AlfaWePromiseItsNotaScam, to może sam kupię tam sobie dostęp. Póki co... nope ::)
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Wrzesień 13, 2016, 14:09:31 ---Chyba raczej zeby pokrecic kolka w hangarze xp
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie kręciłam długo bączków w hangarze. Poszukaj mojego kb i sam zobaczysz He he he. Wiele tam solo kili nie ma bo lubiłem latać logami.
Wysłane z Mlais MX Base
Xeovar:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 13, 2016, 18:01:44 ---Jeśli SC kiedyś wyjdzie z fazy AlfaWePromiseItsNotaScam, to może sam kupię tam sobie dostęp. Póki co... nope ::)
--- Koniec cytatu ---
Kupiłem SC jeszcze na kickstarterze, zanim zaczeli handlować czym się dało, po tym jak to się teraz kręci, nawet dem mi się nie chce instalować ;) kiedyś jak będzie bliżej go live pewnie odpale obajrzeć... ale osobiście obstawiam okolice 2020 ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej