Eve Online > Dyskusje ogólne

Kolejny durny temat: Czy centrala umiera?

<< < (5/7) > >>

Soulscream:
Kończy się gdyż ... eve się kończy ;).

Zgudi:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 13, 2016, 11:20:42 ---Kończy się gdyż ... eve się kończy ;).

--- Koniec cytatu ---
Nie do końca. Jak wprowadzą to niby konto FTP to centrala odżyje i spodziewałbym się zalewu nowych wszystkowiedzących userów w wieku 10-15 lat, ktrórym znudziały się gry anime. Rozkręcą taki flejm, że znowu Doom będzie miał pełne ręce roboty jak za dawnych czasów :P Abonament był przynajmniej barierą dla tego typu graczy, ale może to lepsze niż nic?

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 13, 2016, 12:57:06 ---Nie do końca. Jak wprowadzą to niby konto FTP to centrala odżyje i spodziewałbym się zalewu nowych wszystkowiedzących userów w wieku 10-15 lat, ktrórym znudziały się gry anime. Rozkręcą taki flejm, że znowu Doom będzie miał pełne ręce roboty jak za dawnych czasów :P Abonament był przynajmniej barierą dla tego typu graczy, ale może to lepsze niż nic?

--- Koniec cytatu ---

Wolę nic niż bande zidiociałych ziomali.

Qlko1:
Banda zidiociałych szybko zniknie. Jeśli cccp radykalnie nie spłyci rozgrywki, to evka sama dokona selekcji.

Wieczorami w tygodniu eve ma 30k zalogowanych, nie jest to jakiś tragiczny wynik i (jeśli twórcy dalej będą kombinować w obecnie obranym kierunku) umożliwi ponowne nabranie dużych liczb.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[VIDE] Herezja:
Myślę, że gdy wprowadzą ten pseudo trial to nawet paru starych zapaleńców mających dom i dzieci spróbuje znów chwile pograć w EVE.
Na przykład ja nie mam ochot wydawać na tą chwilę pieniędzy na EVE (bardzo ograniczony czas wolny - 2 letnie dziecko w domu i kolejne w drodze) ale mając dostęp do gry relatywnie za darmo zapewne znów ją zainstaluje choćby po to aby po kilku czy kilkunastu dniach skillowania polecieć jakąś frytką się z kimś postrzelać ];)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej