Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP oferuje powrot do EVE na 10 dni za 1 euro...To se ne vrati ?

<< < (12/13) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 12:45:27 ---Od początku w polskim community wytykano mnie palcami za to, że latałem w GS, że bawię się inaczej i pozwalam sobie mieć dystans np do Polskości, patriotyzmu, flagi w grze komputerowej. Zawsze grałem jak chce, zawsze mówiłem to co chce i jak widzę Eve :).

--- Koniec cytatu ---
Skądś to znam, kiedyś darli ze mnie łacha że jestem w ruskim (RUSKIM!!!  ???) aliansie, potem że w RPGowym CVA :P
Druga przypadłośc naszego narodu - każdy wie co jest lepsze dla ciebie, lepiej od ciebie  :D

Tloluvin:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 10:38:24 ---w Eve nie ma end game z który zaplanowanego przed devów.
--- Koniec cytatu ---
Przypomniało mi się jak poszedłem grać w SWTOR. Najpierw nie mogłem zrozumieć co to jest ten endgame. Potem po co są lev postaci, bo przecież skoro i tak chodzi o to żeby dobić do tego endgame to powinien być jeden lev dla wszystkich, a potem jak zaczęły się resety i wprowadzanie nowych super przedmiotów lepszych od poprzednich najlepszych przedmiotów po to tylko by gracze znów robili te same 'misje' nie mogłem zrozumieć jak można dłużej grać w taką grę.

Co do czasu życia EVE to imo ma ona przed sobą długie lata o ile tylko devsi nie zapomną, że pvp to nie wszystko i nie zamienią EVE w strzelankę

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 24, 2016, 11:05:32 ---No cóż, w EVE jest na odwrót niż w innych popularnych mmo - PVE jest tylko dodatkiem do PVP.
--- Koniec cytatu ---
W EVE w takim samym stopniu PVE jest dodatkiem do PVP jak PVP jest dodatkiem do PVE.  :P 

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 24, 2016, 12:42:48 ---Fakt, lektury mają troche wpływu na takie myślenie, ale myślę że to raczej kwestia naszej kultury.
--- Koniec cytatu ---
To efekt uboczny zamieszkania w Polsce wieki temu pewnego narodu, którego miana lepiej publicznie nie wypowiadać, żeby zaraz nie zostać rozstrzelanym za mowę nienawiści, a który zaraził Polaków umartwianiem się i hucznym świętowaniem katastrof przy jednoczesnym umniejszaniu sukcesów.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 24, 2016, 12:59:34 ---
To efekt uboczny zamieszkania w Polsce wieki temu pewnego narodu, którego miana lepiej publicznie nie wypowiadać, żeby zaraz nie zostać rozstrzelanym za mowę nienawiści, a który zaraził Polaków umartwianiem się i hucznym świętowaniem katastrof przy jednoczesnym umniejszaniu sukcesów.

--- Koniec cytatu ---
Szczerze mówiąc to nie mogę se skojarzyć o jakim narodzie mówisz  :-X
Żydzi? Ale oni żyli u nas jeszcze kilkadziesiąt lat temu, a nie wieki :P I z tego co poznałem odrobinę ich kultury, to naród raczej wesoły.

Tloluvin:
Nie mówiłem, że to naród wymarły tylko naród, który do Polskie sprowadził się wieki temu :P, a poza tym dobrze trafiłeś.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 24, 2016, 13:21:30 ---Nie mówiłem, że to naród wymarły tylko naród, który do Polskie sprowadził się wieki temu :P, a poza tym dobrze trafiłeś.

--- Koniec cytatu ---
Eeee, to panie, nie masz co sie bać rozstrzelania, teraz mowa nienawiści jest wtedy gdy cokolwiek wspomnisz o ciapatych :P
Ups... chyba popełniłem własnie samobójstwo :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej