Eve Online > Dyskusje ogólne
CCP oferuje powrot do EVE na 10 dni za 1 euro...To se ne vrati ?
VonBeerpuszken:
Ja tylko chciałbym uzyskać jedną odpowiedź - PO CO znudzeni grą, przekonują tych co nie są znudzeni, mimo lat grania, że są w błędzie :)
Zazdrość, że mimo wszystko potrafią tak sobie zorganizować czas że gra wciąż jest ciekawa?
Filip Bonn:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Marzec 24, 2016, 10:07:39 ---Kurde musiałem iść pod prysznic a już taki piękny troll content na forum udało mi się stworzyć i już pchasz go do piachu:(.
Odnośnie nudnego PVE - Sleepers Cache ... jeszcze nie puknąłem nigdy całego.
--- Koniec cytatu ---
Soulscream nie obrażaj się, generalnie to Cię lubię :D
Ps. Ja to odrazu pisałem żeby ten temat zamknąć. Wiedziałem ,że będzie kolejna gównoburza.
Ps2. Spieracie się z Soulscream a przecież on gra w WoW'a : ]
Soulscream:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Marzec 24, 2016, 09:55:50 ---Gra jest odświeżana.
Jest kij i marchewka.
Cały Soulek, brak argumentów i zaczyna się wyzywanie. Schematyczny do bólu.
--- Koniec cytatu ---
Haha no tak ja zacząłem wyzywanie :D. Nie ma kija i marchewki. Jak chcesz zobaczyć jak wygląda kij i marchewka zapraszam do jakiegokolwiek innego mmo. Od WoWa przez Destiny do ostatnio wydane The Division. Nie znasz gatunku i próbujesz coś udowodnić. Nie znam się i wypowiem. w Eve nie ma end game z który zaplanowanego przed devów.
Aha nie ma krzyżyków, lepsze pierwsze pve video
https://www.youtube.com/watch?v=Vp8uHuHAlgQ
LOL.
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Marzec 24, 2016, 10:37:00 ---Soulscream nie obrażaj się, generalnie to Cię lubię :D
Ps. Ja to odrazu pisałem żeby ten temat zamknąć. Wiedziałem ,że będzie kolejna gównoburza.
Ps2. Spieracie się z Soulscream a przecież on gra w WoW'a : ]
--- Koniec cytatu ---
Nie gram w WoW'a od dwóch lat. Gram sobie w Destiny i WoWs (PS4 i PC), nie obrażam się gdyż ktoś tu na siłe stara się wmówić, że EVE JEST ODŚWIEŻANE, aktualizowane do dzisiejszych standardów mmo. Nie jest. Eve się nie rozwija. Jest stagnacja. Złoty wiek to Great War i Haargoth. Wszystko później do debilna polityka CCP. Loguje sie z każdym nowym paczem i nie jest wow... jest, a aha fajnie - dzięki ale nie :).
Isengrim:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 24, 2016, 10:38:24 ---w Eve nie ma end game z który zaplanowanego przed devów.
--- Koniec cytatu ---
Mi się zawsze wydawało, że to zaleta.
VonBeerpuszken:
--- Cytuj ---w Eve nie ma end game z który zaplanowanego przed devów.
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie, i z tego co wiem nie tylko dla mnie, to jest zaleta gry a nie wada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej