Forum Gry > Inne gry

NAVAL ACTION

<< < (7/15) > >>

[BU FU] Karas:
po pierwsze od 1000 do 2000h liniowo z lvlem. 2 sprawa ze gosciu ma zaplecze, wszyscy pracuja aby on wbil ten lvl. Cala machina wojenna za tym stoi. Dzieki temu kazdy kto tylko chce ma juz zlote bellony w cenie fregat z marketu: ]

Nosum Hseebnrido:
36,99€ To ostateczna cena gry?

Filip Bonn:
Na wieki wieków

[BU FU] Karas:
tak dzis ostatecznie tyle kosztuje, co bedzie jutro, czy za tydzien, HGW to ruskie sOM. nie trafisz za nimi.
czy to bylo pytanie bardziej w trendzie EA, czyli podstawka a dodatki 2-3-10x extra. to nie. w tej cenie jest caly produkt

Nosum Hseebnrido:
 Bardzo chciałbym w tą grę kiedyś pograć. Ostatnio zacząłem oglądać Black Sails(http://www.filmweb.pl/serial/Piraci-2014-654281) i mnie naszła ochota na popykanie w grę o podobnej tematyce.
 Wydaje mi się że ta gra zwróci się deweloperom z nawiązką, bo nie ma czegoś podobnego do niej na rynku, trochę tak jak z WoT parę lat temu - każdy chciał spróbować czegoś nowego i pojeździć chwile czołgiem. NAVAL ACTION ma to coś. Dlatego trzymanie cały czas tej samej cenny za produkt trochę mi nie pasuje, tym bardziej że jeszcze nie jest skończona. Czy ktoś orientuje się kiedy planują ją skończy(uzupełnić brakujące elementy graficzne, wprowadzić cały zaplanowany kontent)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej