Forum Gry > Inne gry
NAVAL ACTION
Tloluvin:
Gra nawet fajna chociaż brakuje mi w niej info typu co zrobić żeby ruszyć z miejsca po tym jak w bitwie staniesz pod wiatr albo czegoś co chociaż w przybliżeniu pokaże lokalizację statku na mapie. No i jakiegoś kursu strzelania do celu ;)
Yogos:
Help jest słaby to fakt.
Youtube twoim przyjacielem jest. Gdzieś trafiłem na kanał Mephistona. Nie znam gościa ale mówi z sensem i ma całą serie o praktycznie każdym aspekcie.
https://www.youtube.com/watch?v=MPx73zsgT24&list=PLikroxyppxAB2EnQXusI9UTX4NQjhrUiZ
Tloluvin:
Dzięki. Przydadzą się jak uzbieram na grę ;)
[BU FU] Karas:
Z tym craftem, to troche pesymistycznie zes pojechal: ], mamy typa ktory juz ma niemal 50. teraz jak sa budynki do wydobywania minsow, to proscizna juz jest. Typek, ma plan 5 1st rate na 24h. Jest to realne przy sporej bazie graczy ktorzy wywiazuja sie z obowiazkow. Efekt to statki za smieszne pieniadze. mozna sie rozbijac do woli: ]
jesli chodzi o wbicie lvl na 3rd to 2 miesiace z luzna guma, ja malo raczej gram, a juz mi niewiele brakuje
Yogos:
To ile mu tych crafting godzin przybywa dziennie bo chyba nie aż tyle ???
Ja mam średnio 42h na godzine łącznie koło 1000 dziennie. I nie skaluje się z poziomem tyle samo przybywało jak miałem lvl craftowania 1 (teraz mam 25). Fregata dla przykładu potrzebuje 890h(mówie o samym kadłubie).
Chyba że piraci są jakoś upośledzeni w produkcji hehe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej