Eve Online > Dyskusje ogólne
o 19.20 padla mi EVE
Krogulec:
--- Cytat: xanowron w Marzec 01, 2016, 21:24:38 ---Cała reszta po prostu Cie ignoruje, bo czytanie tak sformatowanych postów jest bolesne. Jak przestaniesz pisać oszczędzisz sobie zachodu i nam scrollowania.
--- Koniec cytatu ---
czegoś nie zrozumiałeś w pierwszym poście ,bo cala reszta to zwykle trolololo co nie raz się zarżało na tym forum ,jak nie zrozumiałeś pierwszego postu to współczuje
Pynio:
--- Cytat: Gal Anonim w Marzec 01, 2016, 20:30:17 ---200k Sp to lekko ponad 3 dni na max remapie poproszę o źródło jeśli masz pod ręką.
--- Koniec cytatu ---
https://www.youtube.com/watch?v=6Ff2BObiNsM
Koło 40 sekundy.
Edit: Dajcie bana gościowi, bo pomijając sam fakt braku umiejętności poprawnej polszczyzny widać, że z samą logiką jest problem, jak dla mnie kolega nie ma więcej niż 12 lat.
Netykieta się kolego kłania, dość zapomniane może określenie, jednak coś jeszcze znaczące...
Już ciekawiej było z kolegą co wkręcił w Eve wątek religii czy tam innej sekty.
Gal Anonim:
Nice :). To lubię!
[NAUKE] Son of Rainbow:
Płyta główna mi się spaliła w piątek ... jak milo wiedzieć, że i tak bym nie pograł:D
Qlko1:
--- Cytuj ---coz esteci i inni macie problem , a ja już go od dawna nie mam .może się wam to podobać lub nie to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać jak to się robi nie zawsze trzeba pisać poprawnie ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci ,porostu jestem wymagający leserzy nie maja co szukać , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu ) .
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co to musiała być za "Sorbona", że promotor Twojej pracy przepchnął taki bubel dalej i dał Ci możliwość uzyskania wyższego wykształcenia. Mój promotor po przeczytaniu kilku pierwszych zdań wypieprzyłby taką pracę przez okno.
--- Cytat: Krogulec w Marzec 01, 2016, 21:59:52 --- czegoś nie zrozumiałeś w pierwszym poście ,bo cala reszta to zwykle trolololo co nie raz się zarżało na tym forum ,jak nie zrozumiałeś pierwszego postu to współczuje
--- Koniec cytatu ---
W zasadzie ciężko zrozumieć cokolwiek z tego co sklecisz.
Piszesz niechlujnie i bezczelnie chwalisz się tym, że masz to w dupie. Będzie to pewnie dla Ciebie nie lada zaskoczeniem, ale kultura wymaga, aby w obecności innych posługiwać się poprawną polszczyzną. W sumie szczycisz się tym, że jesteś niedouczonym burakiem :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej