Eve Online > Dyskusje ogólne

o 19.20 padla mi EVE

<< < (6/8) > >>

Zgudi:

--- Cytuj ---na dzień dzisiejszy licencjat (ktory niewiele daje ,oprócz papieru ) (...) 30 lat temu byl inny system szkolnictwa , komus zamazylo sie zeby z akademi zrobic uniwersytet  wiec polikwidowali  szkoly policealno-pomaturalne  tworzac kierunki na akademi zeby uzyskac uprawnienia uniwersytetu .
--- Koniec cytatu ---

Nie pouczajcie go on ma maturę i licencjat.  :)

Edit: Żeby nie było, że wyśmiewam matury 30 lat temu, też ponoć łatwo nie było.

Krogulec:
coz esteci  i inni macie problem  , a ja już go od dawna nie mam   .może się wam to podobać  lub nie  to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne  . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać  jak to się robi  nie zawsze trzeba  pisać  poprawnie  ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci  ,porostu  jestem wymagający  leserzy nie maja co szukać  , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi  ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu )    .

Jeśli ktoś czuje się dotknięty ,  wykpiony , lub czegoś nie rozumie  ,  nie musi się wysilać i czytać moich postów (nie pisze tak często  żebyście musieli się  zmuszać )    .wszelkie dorabianie teorii  ,historyjek   itp. niema sensu   ,marychy nie pale  ,nie używam  dopalaczy .
      Wiele wcześniej zauważyłem ze na tym forum  ,esteci  typu Skaza  , zaglądający inaczej  typu Pinio  , i inni  wykorzystują każda okazje żeby nabić sobie posty  , wykazać swoja wielkość ,dokuczyć innym pod byle pretekstem  , co rozładowujecie  nerwy z pracy   , frustracje z życia , czy  to ze macie wszyty esperal i nie możecie nawet powąchać kieliszka , co nie możecie gnoić ludzi w realu to się wyzywacie  na forach  ???

Zgudi:

--- Cytat: Krogulec w Marzec 01, 2016, 20:39:37 ---coz esteci  i inni macie problem  , a ja już go od dawna nie mam   .może się wam to podobać  lub nie  to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne  . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać  jak to się robi  nie zawsze trzeba  pisać  poprawnie  ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci  ,porostu  jestem wymagający  leserzy nie maja co szukać  , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi  ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu )    .

Jeśli ktoś czuje się dotknięty ,  wykpiony , lub czegoś nie rozumie  ,  nie musi się wysilać i czytać moich postów (nie pisze tak często  żebyście musieli się  zmuszać )    .wszelkie dorabianie teorii  ,historyjek   itp. niema sensu   ,marychy nie pale  ,nie używam  dopalaczy .
      Wiele wcześniej zauważyłem ze na tym forum  ,esteci  typu Skaza  , zaglądający inaczej  typu Pinio  , i inni  wykorzystują każda okazje żeby nabić sobie posty  , wykazać swoja wielkość ,dokuczyć innym pod byle pretekstem  , co rozładowujecie  nerwy z pracy   , frustracje z życia , czy  to ze macie wszyty esperal i nie możecie nawet powąchać kieliszka , co nie możecie gnoić ludzi w realu to się wyzywacie  na forach  ???     

--- Koniec cytatu ---

Przychodzisz do miejskiego parku i mówisz: "Ja tu będę codziennie i znajdę sobie ustronne miejsce pod krzaczkiem gdzie będę srał. Jak ktoś się doczepi to powiem mu że jest w parku jeszcze całe mnóstwo miejsca gdzie nie śmierdzi. Dlaczego akurat tutaj do mnie przyłazi i się esteta czepia!" :)

Nie żebym obrażał, rzucam tylko małą anegdotą. :)

xanowron:

--- Cytat: Krogulec w Marzec 01, 2016, 20:39:37 ---coz esteci  i inni macie problem  , a ja już go od dawna nie mam   .może się wam to podobać  lub nie  to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne  . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać  jak to się robi  nie zawsze trzeba  pisać  poprawnie  ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci  ,porostu  jestem wymagający  leserzy nie maja co szukać  , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi  ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu )    .

--- Koniec cytatu ---

Cała reszta po prostu Cie ignoruje, bo czytanie tak sformatowanych postów jest bolesne. Jak przestaniesz pisać oszczędzisz sobie zachodu i nam scrollowania.

Krogulec:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 01, 2016, 21:20:13 ---
Nie żebym obrażał, rzucam tylko małą anegdotą. :)

--- Koniec cytatu ---

zaraz   sam zawołasz PAPIERU uuuuuuuuuuuuuu    ,takie masz ciśnienie    na te krzaczki      -nie żebym chciał ci wytknąć   ,taka odpowiedz jaki post

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej