Eve Online > Dyskusje ogólne
o 19.20 padla mi EVE
Zgudi:
--- Cytuj ---na dzień dzisiejszy licencjat (ktory niewiele daje ,oprócz papieru ) (...) 30 lat temu byl inny system szkolnictwa , komus zamazylo sie zeby z akademi zrobic uniwersytet wiec polikwidowali szkoly policealno-pomaturalne tworzac kierunki na akademi zeby uzyskac uprawnienia uniwersytetu .
--- Koniec cytatu ---
Nie pouczajcie go on ma maturę i licencjat. :)
Edit: Żeby nie było, że wyśmiewam matury 30 lat temu, też ponoć łatwo nie było.
Krogulec:
coz esteci i inni macie problem , a ja już go od dawna nie mam .może się wam to podobać lub nie to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać jak to się robi nie zawsze trzeba pisać poprawnie ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci ,porostu jestem wymagający leserzy nie maja co szukać , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu ) .
Jeśli ktoś czuje się dotknięty , wykpiony , lub czegoś nie rozumie , nie musi się wysilać i czytać moich postów (nie pisze tak często żebyście musieli się zmuszać ) .wszelkie dorabianie teorii ,historyjek itp. niema sensu ,marychy nie pale ,nie używam dopalaczy .
Wiele wcześniej zauważyłem ze na tym forum ,esteci typu Skaza , zaglądający inaczej typu Pinio , i inni wykorzystują każda okazje żeby nabić sobie posty , wykazać swoja wielkość ,dokuczyć innym pod byle pretekstem , co rozładowujecie nerwy z pracy , frustracje z życia , czy to ze macie wszyty esperal i nie możecie nawet powąchać kieliszka , co nie możecie gnoić ludzi w realu to się wyzywacie na forach ???
Zgudi:
--- Cytat: Krogulec w Marzec 01, 2016, 20:39:37 ---coz esteci i inni macie problem , a ja już go od dawna nie mam .może się wam to podobać lub nie to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać jak to się robi nie zawsze trzeba pisać poprawnie ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci ,porostu jestem wymagający leserzy nie maja co szukać , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu ) .
Jeśli ktoś czuje się dotknięty , wykpiony , lub czegoś nie rozumie , nie musi się wysilać i czytać moich postów (nie pisze tak często żebyście musieli się zmuszać ) .wszelkie dorabianie teorii ,historyjek itp. niema sensu ,marychy nie pale ,nie używam dopalaczy .
Wiele wcześniej zauważyłem ze na tym forum ,esteci typu Skaza , zaglądający inaczej typu Pinio , i inni wykorzystują każda okazje żeby nabić sobie posty , wykazać swoja wielkość ,dokuczyć innym pod byle pretekstem , co rozładowujecie nerwy z pracy , frustracje z życia , czy to ze macie wszyty esperal i nie możecie nawet powąchać kieliszka , co nie możecie gnoić ludzi w realu to się wyzywacie na forach ???
--- Koniec cytatu ---
Przychodzisz do miejskiego parku i mówisz: "Ja tu będę codziennie i znajdę sobie ustronne miejsce pod krzaczkiem gdzie będę srał. Jak ktoś się doczepi to powiem mu że jest w parku jeszcze całe mnóstwo miejsca gdzie nie śmierdzi. Dlaczego akurat tutaj do mnie przyłazi i się esteta czepia!" :)
Nie żebym obrażał, rzucam tylko małą anegdotą. :)
xanowron:
--- Cytat: Krogulec w Marzec 01, 2016, 20:39:37 ---coz esteci i inni macie problem , a ja już go od dawna nie mam .może się wam to podobać lub nie to wasza sprawa ,mnie nie jest to potrzebne . Do tego żeby innym przekazać wiedze i pokazać jak to się robi nie zawsze trzeba pisać poprawnie ,dodam ze do mnie pzrychodza tylko ambitni studenci ,porostu jestem wymagający leserzy nie maja co szukać , wszyscy kończą licencjat z ocenami dobrymi ( i moja umiejętność pisania ortograficznego nie ma na to wpływu ) .
--- Koniec cytatu ---
Cała reszta po prostu Cie ignoruje, bo czytanie tak sformatowanych postów jest bolesne. Jak przestaniesz pisać oszczędzisz sobie zachodu i nam scrollowania.
Krogulec:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 01, 2016, 21:20:13 ---
Nie żebym obrażał, rzucam tylko małą anegdotą. :)
--- Koniec cytatu ---
zaraz sam zawołasz PAPIERU uuuuuuuuuuuuuu ,takie masz ciśnienie na te krzaczki -nie żebym chciał ci wytknąć ,taka odpowiedz jaki post
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej