Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Akademia Milicyjna - Dyskusja
[BU FU] Karas:
Dobrze, ze sa jeszcze jednostki ktore chca sie uczyc czegos wiecej niz kopania skal czy tickowania anomalek.
niestety jest to mniejszosc populacji...
[NAUKE] Son of Rainbow:
Szkolenie pt. Brawl malymi statkami. prowadzacy KhashThan Vorrgh , poniedzialek tzn 21.03 20:00 czasu PL. Wymagania fryta t1 z AB + web + scram. Wylot z Arzad.
Wymagania:
1) statek przygotowany we wskazanym systemie,
2) Obecnosc na TS ts.kilann.fr:10027
Chłopak będzie robić szkolenie po raz pierwszy jednak jest do niego przygotowany świetnie jak i ma ogromną wiedzę na temat brawlu maleństwami większą jak ja.
Od razu odpowiem na pytanie - czy jeśli małym się nauczę czy większym będę potrafił? Tak, to trochę inna zabawa ale bardzo podobna po prostu więcej rzeczy dochodzi. To podstawy.
[NAUKE] Son of Rainbow:
Ze względu na informacje dotyczącą powyższego (darmowego, dla każdego możliwego) szkolenia BUMP. Serdecznie zapraszam.
[NAUKE] Son of Rainbow:
Wczorajsze szkolenie się odbyło. Niestety ze względu na kończącą się grypę nie byłem obecny. Szkolenie trwało 2h w tym 40min teorii reszta to praktyka. Na szkoleniu było nieco ponad 10 ludzi niestety nikt nie policzył ale to nie jest tak istotne. Cieszę się, że kolejne osoby chcą uczyć i kultywować misję Akademii. Na dniach ogłoszę kolejne szkolenie otwarte dla wszystkich, nie tylko dla członków uczacych się.
Miłego dnia/nocy.
Kilgharrah:
Witajcie kapitanowie statków międzygwiezdnych. :)
Mam pytanie odnośnie tego jak bym mógł dołączyć do Waszej akademii.
Gram około tygodnia i na dniach mam zamiar wykupić abonament, więc zabawa dopiero się zaczyna. ;D
Jak ktoś mógłby podać kontakt do siebie w grze to bym był bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej