Śmietnisko > Off Topic

Hobby

<< < (2/7) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Zielarz w Luty 14, 2016, 08:06:15 ---Dzień dobry :)

(...)

Macie jakieś hobby? coś co robicie dla odmóżdżenia i relaksu a nie jest to EVE czy jakaś inna gierka.

Ja np po latach wróciłem do sklejania modeli i jest to meeeeega relaksujące zajęcie które polecam każdemu.

Pochwalcie się :)

--- Koniec cytatu ---

Dobry bobry. ::)

Ja tam wolę grać modelami w Battletecha, Full Thrusta,  Cuś z Młotka 40k, potem gapić się w frachty na szynach (tak: Kibelki, Gagariny i inne lokomotywy z bandwagonami :P) i w gwiazdy wraz z satami na niebie 8)

Sent from think-tank known as T.O.I.L.E.T. :P

Zgudi:
Mnie to interesuje prawie wszystko co pozwoliłoby oderwać się od długiej, siedzącej pracy... np. góry. Sklejania modeli wymaga siedzenia, więc odpada.

VonBeerpuszken:
Nie muszą być góry, do niedawna praktykowałem piesze wędrówki, gdzie się da. Obierasz sobie trasę, tak kole 40 km, bierzesz trochę sprzętu na plecy i idziesz. Oczywiście zaczynasz od mniejszych dystansów.
Szczególnie polecam wędrówki nocne, nic temu nie dorówna :)
Jako że zim już nie ma, zimowych nie polecam :P

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Zielarz w Luty 14, 2016, 08:06:15 ---Dzień dobry :)
Przez kilka dni obecności udało mi się zaobserwować duży poziom stresu u niektórych użytkowników, dlatego proponuje taki temat.

Macie jakieś hobby? coś co robicie dla odmóżdżenia i relaksu a nie jest to EVE czy jakaś inna gierka.

Ja np po latach wróciłem do sklejania modeli i jest to meeeeega relaksujące zajęcie które polecam każdemu.

Pochwalcie się :)

--- Koniec cytatu ---

Zainwestuj w browara, wciąga i szybko czas mija ... albo znajdź młodą dupę z syndromem tatusia tylko polecam taką, która nie wciąga :D, a tak serio to jeżdżę konno jednak niestety rzadziej jak kiedyś 1-2 razy w miesiącu. To strasznie uspokaja, kontakt ze zwierzęciem + natura. Moja ex uwielbiała zwiedzać kopalnie i włazić na różnorakie wieże z czasem też znalazłem w tym przyjemność i fajnie było szukać coraz to nowych dalszych miejsc. Praktykuję co jakiś czas też shibari.

Odnośnie hobby niepraktykowanych polecam serdecznie organizację pozarządową. Fajnie jest wrócić po uczelni czy robocie do domu i na wieczór przygotowywać się ze znajomymi do robienia jakiegoś festiwalu czy skromnego koncertu w klubie.

--- Cytuj ---Sklejanie modeli to by mnie dopiero wkurwiało :)
--- Koniec cytatu ---
piąteczka :D

Qlko1:
Produkcja alkoholi. Aktualnie piwa i cydry.

Fajne jest to, że satysfakcję i przyjemność sprawia zarówno robienie, jak i testowanie tego co się wcześniej zrobiło  :) Polecam, rekomenduję, służę poradą  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej