Śmietnisko > Off Topic
Hobby
Filip Bonn:
--- Cytat: qlko1 w Luty 14, 2016, 21:24:00 ---Produkcja alkoholi. Aktualnie piwa i cydry.
--- Koniec cytatu ---
U mnie wszelakie nalewki, choć ostatnio przystopowalem bo się już kilkadziesiąt litrów w piwnicy uzbierało, no i nie wiem czy to się liczy bo bardziej od produkcji wolę rozpijać te wynalazki :)
Najskuteczniejszym sposobem na odstresowanie się dla mnie, to przebiec kilka kilometrów albo jakiś trening siłowy potem człowiek nie ma już siły na nerwy.
Soulscream:
Siłownia. Siłownia i jeszcze raz siłownia. Tylko... kurwa wczoraj chyba zaliczyłem kontuzje mięśnia czworogłowego.
VonBeerpuszken:
Trza było wypić płyn lugola, jak dawali w odpowiednim czasie, miałby prawidłową ilość głów.
GlassCutter:
--- Cytat: Zgudi w Luty 15, 2016, 01:13:43 ---Ciekawi mnie, jak duży trzeba mieć telep, by wizualnie dostrzec kolory patrząc na m42 :)
--- Koniec cytatu ---
Przede wszystkim trzeba mieć genialne niebo. Podobno w 16 calowych już można się pokusić o stwierdzenie że dostrzega się kolor. Może rozczaruję, ale jedyny kolor jaki zobaczysz, o ile zobaczysz, to będzie zielony. Tak działa ludzkie oko.
Soulscream:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 08:35:09 ---Trza było wypić płyn lugola, jak dawali w odpowiednim czasie, miałby prawidłową ilość głów.
--- Koniec cytatu ---
Spoko każdy z nas jest mutantem :D.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej