Eve Online > Dyskusje ogólne
Stare dziady, są jacys jeszcze?
Deaell Portt:
Zyje, ale co to za zycie...Nie ma kogo trolowac juz w tej grze...A gimbaza nie znajo >:(
Zgudi:
--- Cytuj ---jak zdrowie pozwoli to i ja wrócę do gry :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Zyje, ale co to za zycie...
--- Koniec cytatu ---
Piszecie, jakbyście chcieli umierać... Gdzie wasz młodzieńczy wigor?
Deaell Portt:
--- Cytat: Zgudi w Listopad 04, 2018, 21:49:22 ---Piszecie, jakbyście chcieli umierać... Gdzie wasz młodzieńczy wigor?
--- Koniec cytatu ---
Troche smuci mnie obraz tej gry...Pamietam jak ubilismy 2 matke w EVE, a wczoraj na reddicie widzialem jak ktos dal screenshota z kontraktu zawierajacego 10 nyxow...Caps online wiec nie bardzo chce sie grac. Konto skilluje, ale w sumie sam nie wiem dlaczego i czemu nie nie sprzedam tego w cholere.
Zgudi:
--- Cytat: Deaell Portt w Listopad 04, 2018, 21:57:55 ---Troche smuci mnie obraz tej gry...Pamietam jak ubilismy 2 matke w EVE, a wczoraj na reddicie widzialem jak ktos dal screenshota z kontraktu zawierajacego 10 nyxow...Caps online wiec nie bardzo chce sie grac. Konto skilluje, ale w sumie sam nie wiem dlaczego i czemu nie nie sprzedam tego w cholere.
--- Koniec cytatu ---
No bo kiedyś to byyyło! Taki półżart bo trochę prawda a trochę nie. W EVE dzisiaj gra się głównie dla towarzystwa a nie dla samej gry.
Filip Bonn:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 04, 2018, 12:46:32 ---Odpaliłem se omegę na miesiąc, coby sprawdzić czy jest do czego wracać. Od czterech lat gra stoi w miejscu :(
--- Koniec cytatu ---
Nie stoi w miejscu, zrobiła krok w tył. Zabrali chodzenie po stacjach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej