Eve Online > Dyskusje ogólne

Stare dziady, są jacys jeszcze?

<< < (23/29) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Filip Bonn w Listopad 05, 2018, 09:37:39 ---Nie stoi w miejscu, zrobiła krok w tył. Zabrali chodzenie po stacjach.

--- Koniec cytatu ---
Chodzeniem po stacjach to ja bym tego nie nazwał :P
Wszystko jest kwestią spojrzenia, dla mnie zatrzymała się w miejscu, nowe pacze dodają jedynie skórki, zmiany w wyglądzie statków i raz na pół roku jedną strukturę, które nota bene, miały być wprowadzone ze 4 lata temu w ciągu roku. Kompletny brak nowego kontentu (o abyss nie wspominam, dla mnie jedna wielka porażka nie wnosząca nic ciekawego do świata EVE), a pamiętam choćby zapowiedzi "odkrywania" nowych systemów i możliwości podłączania ich do kontrolowanej przestrzeni. Ale mamy za to totalne zjebanie ECM, zabaw z fatygą ciąg dalszy tak żeby zadowolić jeden tudzież dwa aliansy, kupe dodatkowych statków które też nic nowego nie wnoszą do gry no i oczywiście SKÓRKI, wciąż nowe i wincyj :P
Nie sprzedaję kont tylko dla tego że mam ogromny sentyment do tej gry i wciąż mam nadzieję że któregoś pięknego roku wreszcie gra wstanie z łoża śmierci i zrobi parę kroków :)

Filip Bonn:
ECM akurat poprawili ostatnio, z resztą się zgadzam.
Z chodzenia po stacji troszkę się podśmiechiwałem ;)

Zgudi:
Moim zdaniem boją się, że jak będą zbyt odważnie bawić się w rozbudowę tytułu to gracze się wkurzą i rzucą grę jak za czasów wdrażania Incarny.

Swoją drogą chodzenie po stacji to nie jest zły pomysł tylko został źle wykonany. Ładowało się to długo, optymalizacja kulała, nie wnosiło żadnego contentu i z tego co pamiętam ten tryb był z początku wymuszony.

Jakub Trokowski:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Listopad 05, 2018, 10:30:27 ---Ale mamy za to totalne zjebanie ECM, zabaw z fatygą ciąg dalszy tak żeby zadowolić jeden tudzież dwa aliansy, kupe dodatkowych statków które też nic nowego nie wnoszą do gry no i oczywiście SKÓRKI, wciąż nowe i wincyj :P
--- Koniec cytatu ---
^ To.

Co mogę dodać, to jest to efekt słuchania - już w sumie od lat - tylko "elyty politycznej" nullowców.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Filip Bonn w Listopad 05, 2018, 10:42:58 ---ECM akurat poprawili ostatnio, z resztą się zgadzam.
Z chodzenia po stacji troszkę się podśmiechiwałem ;)

--- Koniec cytatu ---
Jak poprawili? To że statek jammowany może zalokować statek jammujący to poprawa? Toż to się kompletnie kupy nie trzyma, brak jakiegokolwiek w tym sensu. Rozumiem że to tylko gra, ale jakieś, nawet minimalne realia powinny być zachowane. To tak jakbym walił komuś po oczach laserem, a ten ktoś widział by mnie, nie widząc nikogo ani nic więcej.
Zmiana skutkuje tylko tym, że jammer szybciej spadnie, bo cele jammowane z racji utraty innych celów skupią uwage na jammera. Ot, taka to porawa działania ECM...  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej