Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Soulscream:
A połowie ponad podoba się pis i ich władza. Widze, że Ci co tak chcą jej bronić nie za bardzo jej rozumieją lol.
Qlko1:
Jak mam być szczery Soul, to niewiele zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
sztosz:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2016, 15:47:19 ---A połowie ponad podoba się pis i ich władza. Widze, że Ci co tak chcą jej bronić nie za bardzo jej rozumieją lol.
--- Koniec cytatu ---
A teraz jeszcze raz, ale tym razem po polsku :) Chyba że rzeczywiście chodzi o to, że ponad połowie społeczeństwa pisowska władza się podoba i bornią jej pomimo, że jej nie rozumieją.
Dux:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2016, 15:47:19 ---A połowie ponad podoba się pis i ich władza. Widze, że Ci co tak chcą jej bronić nie za bardzo jej rozumieją lol.
--- Koniec cytatu ---
Ale co bronić?
--- Cytat: miska22 w Wrzesień 07, 2016, 15:47:19 ---Dokładnie. zgadzam się zTobą. naiwni ludzie myśla ze ludzie sami z siebie wyszli demonstrowac a to po proostu ludzię wynajęci przez dana partie którzy biora za demonstrowanie kasę.
--- Koniec cytatu ---
A za uczestnictwo w marszu niepodległości ile dają?
Zgudi:
--- Cytuj ---Dokładnie. zgadzam się zTobą. naiwni ludzie myśla ze ludzie sami z siebie wyszli demonstrowac a to po proostu ludzię wynajęci przez dana partie którzy biora za demonstrowanie kasę.
--- Koniec cytatu ---
Koń by się uśmiał
Lubisz teorie spiskowe nie mniej niż Macierewicz. Pewnie wywalili 15 milionów zł tak na raz żeby każdemu dać po np. 300zł za udział. :D Jak Owsiak organizowali akcje w całym kraju zagadując ludzi na ulicach: "trzy stówy damy jak pan przyjdzie, przyjdź pan" :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej