Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Zgudi:
Myślicie że dlaczego Polska waluta jest i będzie najsłabsza w Europie? Przez 500+. Im więcej się wydaje kasy bez pokrycia tym mniej jest ona warta. Denerwuje mnie, jak w Polsce pojawia się mały kryzys a giełda leci w dół to obwiniają Wielką Brytanię, Rosję, Chiny, Ukrainę, Turcję, Amerykę i tak dalej, a przyczyna jest tu w Polsce i jest związana z polityką rządu.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Qlko1 w Lipiec 19, 2016, 07:36:01 ---Ta rozrusza gospodarkę. Odnotowaliśmy głównie wzrost importu używanych samochodów z zagranicy. Będzie z tego taki wzrost pkb, że się wszyscy zdziwicie :D
--- Koniec cytatu ---
Jak oni mieli czelnosc kupic sobie uzywany samochod!!! Tera beda sie wozic do szkoly i po zakupy do Biedronki, w swoich nowych butach z CCC zamiast donaszanych po starszym bracie, nazro sie nachapio ZA MOJE!!!
http://natemat.pl/184273,najwiecej-kasy-z-500-rodzice-wydali-w-sklepach-ccc-i-reserved-czy-polacy-przebimbaja-te-17-miliardow
Mialo wszystko pojsc na alkohol, a te patusy kupuja dzieciakom tanie buty, jedzenie i inwestuja w srodki transportu, skandal... Po co wielodzietnej rodzinie samochod?
[BU FU] Karas:
Spoko spoko, wszystko pod kontrola. Jak Janusze kupia juz sobie te 10 letnie golfy z 2x kreconym licznikiem, to pis przyjebie podatkiem od trupa, a to jakas kara za nieplacenie RTV, a to dodatkowy podatek za bank i markety itp itd, w konsekwencji Kowalski dostanie tyle kasy aby pokryc nowe zobowiazania wobec panstwa i wszyscy beda zadowoleni; ]
Qlko1:
Cat, nic mi do tego jak kto sobie wyda te pieniądze. Nie oceniam. Skoro już niestety dostał, to niech sobie niestety wydaje jak chce.
Tylko proszę bez pierdolenia, że to będzie taki motor dla naszej gospodarki. Bo nie będzie.
Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
FITTIpalti:
Bedzie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej