Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Styczeń 27, 2016, 14:03:11 ---http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/podatek-od-handlu-rozwinie-kreatywnosc,57,0,2005817.html
--- Koniec cytatu ---
Se zerkłem na ten artykuł i to takie lanie wody pod publiczkę, w stylu nie wiem ale się wypowiem. Spoko satyra i ironia. Pasi. Podobał się.
sztosz:
Tylko że to nie jest skrypt reklamowy, to jest ten ichni player z materiałem który niby jest a propos treści artykułu. Wystarczy że przesuniesz stronę na dół, tak że znajdzie się choć kawałek playera to się sam włącza.
Wszystko było by ok, gdyby nie to że to gówno samo się włącza. Tworzyłem backend nie jednej strony i rozumiem, że w większości przypadków, bez reklam strona szybko umrze. Co nie zmienia faktu, że za reklamy z dźwiękiem na stronie należy się kosa w plecy.
Żeby było śmieszniej, ublock mi blokuje reklamy w tym playerze, ale już zwiastunów filmowych nie. A żeby było jeszcze śmieszniej to pod chromem nie widzę przycisku pauzy już na samym teoretycznie merytorycznym filmiku (przy ponad połowie prób odtworzeń brak przycisku)
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 27, 2016, 15:29:28 ---Se zerkłem na ten artykuł i to takie lanie wody pod publiczkę, w stylu nie wiem ale się wypowiem. Spoko satyra i ironia. Pasi. Podobał się.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego w tytule jest napisane FELIETON. Taka wesoła strona tej porażki :)
Qlko1:
--- Cytat: sztosz w Styczeń 27, 2016, 15:39:45 ---Tylko że to nie jest skrypt reklamowy, to jest ten ichni player z materiałem który niby jest a propos treści artykułu. Wystarczy że przesuniesz stronę na dół, tak że znajdzie się choć kawałek playera to się sam włącza.
--- Koniec cytatu ---
A może to to:
http://www.pcworld.pl/artykuly/401937/Jak.wylaczyc.automatyczne.odtwarzanie.filmow.Chrome.Firefox.Internet.Explorer.html
W każdym razie u mnie już nic na money nie odtwarza :)
sztosz:
Oj qlko1, to jest javascriptowy player, który nie korzysta z innych wtyczek, ja doskonale wiem jak on działa, to jest po prostu skurwysyństwo i tyle. O wiele bardziej wolę rozwiązania abonamentowe. Koniec tematu :) Wkurwiłem się bo mi ktoś zaczął o nowym filmie z DiCaprio nawijać na cały regulator, aż się dzieciak przestraszył.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej