Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (21/120) > >>

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 19, 2016, 09:34:00 ---Polska zrywa się ze smyczy i biegnie w stronę Orbana, no naprawdę "dobra zmiana". A ja pałam taką nienawiścią, że nie wiem czemu jeszcze nie utopiłem się w pianie, która toczy mi się z pyska.

--- Koniec cytatu ---

I co w tym złego? Jesteś kolejnym który wystawi V4 jak Kopaczowa? Orbana też tak zastraszali jak doszedł do władzy, a pokazuje że da się rządzić krajem w solidny sposób bez zapierdalania na kolanach do Merkelowej. Ty mi się Węgrów nie czepiaj bo to dobry naród, świadomy swojej wartości.

Nowoczesna od samego początku jest dla mnie spalona, gdyż to człowiek Balcerowicza i frajer który namawiał na kredyty, a sam się przewalutował. Nasuwa się prosty wniosek, że coś wiedział i nie powiedział.

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 19, 2016, 09:49:29 ---I co w tym złego? Jesteś kolejnym który wystawi V4 jak Kopaczowa? Orbana też tak zastraszali jak doszedł do władzy, a pokazuje że da się rządzić krajem w solidny sposób bez zapierdalania na kolanach do Merkelowej. Ty mi się Węgrów nie czepiaj bo to dobry naród, świadomy swojej wartości.

--- Koniec cytatu ---
To zapytaj Węgrów co sami o tej zmianie sądzą. Bo ostatnio czytałem kilka opinii i różowo z tą ich demokracją nie jest.

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 19, 2016, 09:49:29 ---Nowoczesna od samego początku jest dla mnie spalona, gdyż to człowiek Balcerowicza i frajer który namawiał na kredyty, a sam się przewalutował. Nasuwa się prosty wniosek, że coś wiedział i nie powiedział.

--- Koniec cytatu ---
:D

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 19, 2016, 09:54:42 ---To zapytaj Węgrów co sami o tej zmianie sądzą. Bo ostatnio czytałem kilka opinii i różowo z tą ich demokracją nie jest.
 :D

--- Koniec cytatu ---

A ja czytałem kilka opinii i bardzo im się podoba. Szczególnie jak postawił płot.

GlassCutter:

--- Cytat: Dux w Styczeń 19, 2016, 08:49:31 ---istnieje w Polsce partia jeszcze bardziej lewicowa, która stanowi jeszcze większe zagrożenie dla kraju. Tą partią jest ..... PSL.

--- Koniec cytatu ---

To nie partia tylko związek zawodowy :P

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 19, 2016, 10:04:18 ---A ja czytałem kilka opinii i bardzo im się podoba. Szczególnie jak postawił płot.

--- Koniec cytatu ---
Ta, na 10mln mieszkańców 4mln żyje poniżej lub na granicy progu ubóstwa.
Zwalczanie bezrobocia rządowym programem zamiatania ulic.
Wydatki na edukację obcięte o 30% w ciągu 4 lat.

No raj na ziemi. Muszą być zachwyceni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej