Śmietnisko > Off Topic

wybory 2015

<< < (18/31) > >>

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 23, 2015, 09:32:39 ---Pierwszy stracił trzeźwe spojrzenie po śmierci brata, drugi stracił je sam z siebie w bliżej nieokreślonej przeszłości.

--- Koniec cytatu ---

Jarek akurat jest bardzo trwały w poglądach od czasów Porozumienia Centrum. Zresztą PIS jest kontynuacją tej myśli.

--- Cytuj --- Pierwszego odesłałbym na emeryturę, ale drugi za publikację pewnej listy powinien trafić pod ścianę, bo tak się karze zdrajców.

--- Koniec cytatu ---

Antek ma swoje odchyły jak Niesiołowski, ale wbrew pozorom to bardzo solidny koleś. Ma cel w życiu i dąży do jego realizacji.

--- Cytuj ---To mówiłem ja, polak gorszego sortu  :(

--- Koniec cytatu ---

Zmanipulowana wypowiedź jest zmanipulowaną wypowiedzią. Wyrwane z kontekstu gówno.

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 23, 2015, 09:36:37 ---Antek ma swoje odchyły jak Niesiołowski, ale wbrew pozorom to bardzo solidny koleś. Ma cel w życiu i dąży do jego realizacji.

--- Koniec cytatu ---
Hitler też był konsekwentny.

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 23, 2015, 09:36:37 ---Zmanipulowana wypowiedź jest zmanipulowaną wypowiedzią. Wyrwane z kontekstu gówno.

--- Koniec cytatu ---
??? zmanipulowana? To było przemówienie, nikt mu tego w usta nie wepchnął w czasie dyskusji.

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Grudzień 23, 2015, 09:34:40 ---Pytałeś dlaczego JA nie krzyczałem. To Ci jeszcze raz odpowiadam: Bo JA wiedziałem od początku że OFE nie ma racji bytu i to są pieniądze których nigdy nie zobaczę. A to że się zmienił złodziej który mnie okrada jakoś nie wydaje mi się tematem do krzyku.

--- Koniec cytatu ---

Tobie się nie wydaje, ale ludziom którzy nie chcą dokładać na siedziby ZUS już tak i jestem jednym z nich.

--- Cytuj ---Ale prawo nie działa wstecz :) I polega to na tym, że osobą będącym już na emeryturze nie został wydłużony wiek emerytalny.
--- Koniec cytatu ---

Osobom które są na emeryturze wszystko jedno co się zmieni. Ja rodząc się 1982 miałem gwarancję przejścia na emeryturę w wieku 65 lat. Biorąc pod uwagę tryb życia i stres jaki mam wątpię czy dożyję 67 roku życia.

--- Cytuj ---To niech zaczną od czegoś dobrego. Po to jest m.in Trybunał Konstytucyjny, żeby kontrolował durne wymysły wszelkiej maści polityków, którzy nie mają często za grosz pojęcia o tym co ustanawiają. A PiS zaczyna od do facto uniemożliwienia pracy tego organu nadzorczego. A skoro to robią, to należy domniemywać, że mają w planach niekonstytucyjne ustawy i to już niedługo.
--- Koniec cytatu ---

Trybunał konstytucyjny to wymysł Jaruzelskiego, który został powołany by uzasadnić prawnie wprowadzenie stanu wojennego. Komusze cudo do likwidacji.

--- Cytuj ---Ale jazda to się dopiero zacznie jeżeli Sąd Najwyższy na początku stycznia wyda wyrok, że wybory były nie ważne. Bo to od PiS'u będzie zależało czy opublikują to w dzienniku ustaw.
--- Koniec cytatu ---

To będzie zamach stanu układu na system demokratyczny w Polsce i wtedy zacznie się piekło i wyjdą ludzie na ulice.

--- Cytuj --- A jeżeli tego nie zrobią to będziemy mieli nielegalny sejm który nic sobie nie robi z tego. A po tym jak ekspresowo przepychają swoje ustawy, zupełnie z pominięciem vacatio legis, można się spodziewać, że w dupie będą mieli wyroki sądu najwyższego. Albo po tym jak zupełnie bezprawnie prezydent ułaskawił Kamińskiego, mimo że nawet kurwa wyrok jeszcze się nie uprawomocnił w jego sprawie, a potem jakby go kurwa wybrali sobie do Trybunału Konstytucyjnego. Fałszerz zostaje sędzią. Ładne mamy kurwa państwo prawa i jaka sprawiedliwość!

--- Koniec cytatu ---

Lech Kaczyński ułaskawił gości od linczu w podobnych okolicznościach. Sprawa wciąż się ciągnęła. Wtedy tez był zamach na demokrację tak swoją drogą. Sprawa nie była polityczna to przeszła bez echa. JAJA JAK BERETY. Inna sprawa, że przyznałbym Ci racje i bił się w pierś, gdyby nie fakt, że Lechu W. i Aleksander K. ułaskawili osoby związane z prawdziwym światem przestępczym.

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Grudzień 23, 2015, 09:44:32 ---Hitler też był konsekwentny.
--- Koniec cytatu ---

No tak bo argument z III rzeszą jest takim argumentem ostatecznym. Już idę założyć swój brunatny mundur  ::)

--- Cytuj --- ??? zmanipulowana? To było przemówienie, nikt mu tego w usta nie wepchnął w czasie dyskusji.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---To powrót do metod 2005-2007, a także z czasów rządu Jana Olszewskiego – też naszych, to był też rząd PC. To się powtarza. Ten nawyk donoszenia na Polskę zagranicą. W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej. I to jest właśnie nawiązywanie do tego. To jest w genach niektórych ludzi, tego najgorszego sortu Polaków. Ten najgorszy sort Polaków jest niesłychanie aktywny, bo czuje się zagrożony. Wojna, komunizm, transformacja temu typowi ludzi dawała szanse”
--- Koniec cytatu ---

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

http://jasonhunt.pl/najgorszy-sort-polakow-o-co-w-tym-chodzi/

GlassCutter:
Póki co macierewicz zaorał ruskiego szpiega, więc chyba spoko. Kiedyś pewna ekipa uznała że grom jest za drogi i trzeba ich rozwiązać, zgadnijcie kto ich powstrzymał ;)

Z tym oderwaniem od rzeczywistości to bym uważał, pamiętaj Qla, że media w tym kraju z polskimi mediami wiele wspólnego nie mają. Jeżeli w tv robią z kogoś debila na siłę to powinna się lampka ostrzegawcza zapalić. Tak samo gdy się kogoś w tv na siłę promuje. Dziwnym trafem obrońcy krzyża robią sobie zdjęcia z suflerką bronka.. Teraz oddolne marsze w obronie koryta organizuje młodzieżówka po. A połowa ludzi z fochem powtarza że są gorsi, bo tak kazała im powtarzać pani w tv. Pewnie z tych samych kręgów którzy najchętniej widzieli by polaków bez tożsamości narodowej, gardzących wszystkim co polskie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej