Śmietnisko > Off Topic

wybory 2015

<< < (16/31) > >>

Zgudi:
Oj tam oj tam. Monarchia absolutna nie jest taka straszna. Marta Kaczyńska zostanie cesarzową, wyda synów i nastanie epoka faraonów po raz drugi.

Filip Bonn:
Te 500 zł położy budżet,
Well played gents.

Doom:
panikujecie jakby było co kłaść... rok przed wyborami była prognoza że w tym / kolejnym roku budrzet pierdolnie nawet bez pomysłów pis, a przypomnijcie mi kto przez ostatnie dwie kadencje naszego pseudoparlamentu miał decydujący głos w tej sprawie?

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Grudzień 22, 2015, 23:07:55 ---Wszystkim którzy głosowali na PiS pragnę serdecznie pogratulować. Nie napiszę czego pogratulować bo mi zaraz Doom bana wlepi.

Dzięki wam durne matoły jutro się skończy trójpodział władzy w Polsce. KURWA

--- Koniec cytatu ---

A od kiedy my mieliśmy trójpodział władzy ? Czemu nie gratulowałeś jak Cię wyruchali z OFE i z wiekiem emerytalnym. KURWA. Debilizm.

sztosz:
Może dlatego że przy wprowadzaniu OFE było już wiadomo że na polskim gruncie to nie ma racji bytu?

A wiek emerytalny? Pewnie dlatego że doskonale zdaje sobie sprawę z tego że przy ujemnym wzroście naturalnym jest to po prostu nieuniknione.

To nie jest to samo co uzależnienie władzy sądowniczej od ustawodawczej i o zgrozo, wykonawczej! Nie daleko stąd do "jednej partii, jednego narodu". A przy zapędach Jarosława, kto wie czy nie " jednej rzeszy".

Poza tym próbujesz ze mnie, tak mi się wydaje, zrobić sympatyka poprzedniej partii żądzącej, a to akurat nie prawda. Są po prostu rzeczy które mogę jeszcze znieść w milczeniu i takie które sprawiają że się boję o swoją przyszłość i cicho już i siedzieć nie mogę.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej