Śmietnisko > Off Topic

wybory 2015

<< < (5/31) > >>

GlassCutter:
A co Ty się tak uczepiłeś franka? Przestudiuj parę euro pln w szczególności 2008 rok. No tak, chleb nie podrożał w sumie nic się nie stało.

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2015, 18:21:36 ---A co Ty się tak uczepiłeś franka? Przestudiuj parę euro pln w szczególności 2008 rok. No tak, chleb nie podrożał w sumie nic się nie stało.

--- Koniec cytatu ---
Uczepilem się franka bo o nim do tej pory była dyskusja. Banksterzy, frankowicze... Rememba? Użyłeś tych argumentów w dyskusji dotyczącej frankowiczów, wiec naiwnie założyłem ze trzymasz się tematu.

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

GlassCutter:

--- Cytat: qlko1 w Październik 27, 2015, 18:59:30 ---Uczepilem się franka bo o nim do tej pory była dyskusja. Banksterzy, frankowicze... Rememba? Użyłeś tych argumentów w dyskusji dotyczącej frankowiczów, wiec naiwnie założyłem ze trzymasz się tematu.

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Zacytuj mi proszę moją wypowiedź o frankowiczach (jest jedna). No ale jak widzisz, można okradać ludzi w białych rękawiczkach spekulując na rynkach walutowych i nie ponosić za to konsekwencji. Sam starasz się to usprawiedliwiać.

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2015, 19:04:34 ---No ale jak widzisz, można okradać ludzi w białych rękawiczkach spekulując na rynkach walutowych i nie ponosić za to konsekwencji. Sam starasz się to usprawiedliwiać.

--- Koniec cytatu ---
Nic nie staram się usprawiedliwiać.

Czy jest to fajne? Nie jest.
Czy jest to sprawiedliwe? Nie jest.
Czy powinno tak być? Nie powinno.
Czy możesz coś z tym zrobić? Nie możesz.

Azbuga:
tak się zastanawiałem kiedy temat wyborów pojawi się na centrali :)

w tej kwestii pojadę klasykiem:

https://www.youtube.com/watch?v=XbqtoIsmF4A

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej