Eve Online > NoobGarten

Discovery Proof Doc. i abonament

<< < (5/5)

c.michalska:
Polacy z reguły się nie lubią. Ja jednak preferuję pragmatyczne podejście. Nie mam zamiaru tracić cennego czasu abonamentowego na czcze pogaduszki (od tego mam E-C ;)), tylko znaleźć bratanków do wspólnego podboju space cosmos 8). Zdecydowałem już kim będę - przedsiębiorcą! Zaczynam edukację w szkole dla tej profesji! Wybrałem bezpieczne sektory. Studiuję mapę i uczę się mechaniki. Mam nadzieję, że niedługo podrosnę i będę mógł cieszyć się grą.

Skąd się wzięły bad sektory? Tam jest stałe zagrożenie czy przelotne? Sytuacja może się zmienić?

Filip Bonn:
Nie zniecheć się za szybko bo EVE jak i w życiu aby zacząć coś produkować trzeba kapitału.

Anthar:
Zagadaj z shockami ( po czesci administracja forum) , maja sporo nowych wiec moze i kolejna duszyczka nie wzgardza.       
Pamietaj - nie kop ;)     
Na serio - czas ktory w to zainwestujesz ( a raczej skill pointy ) nie maja zastosowania w niczym innym.

c.michalska:
bardzo dużo dowiedziałem się już z podręcznika markusiek https://www.youtube.com/watch?v=xqizgtl2-OQ
czapki z głów i wielkie dzięki.
Studia trwają około 5 lat i na to się przygotowuję. Może po tym czasie bilans będzie dodatni  ;D

a propos, dodanie avatara z gry na forum tylko poprzez screenshota?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej