Eve Online > NoobGarten

Discovery Proof Doc. i abonament

<< < (4/5) > >>

[VIDE] Herezja:
W 90% przypadków nie chciałbyś aby Ci się pochwalili statkami w przestrzeni evki --- Byś szybko odnalazł drogę do klonowni ];ppp
Swoją drogą masz plusa za humor i luźne podejście do gry i być może życia ];)

Pynio:
https://www.youtube.com/watch?v=blA8L9riXDA

Masz tutaj filmy, na których zasłużona postać w EVE pokazuje początki. Jest mnóstwo komentarza od strony osoby doświadczonej co może Ci się przydać w przyszłości. Nikt sta pewnie nie robił obecnego tutoriala, jak aptrzę na te filmy, to rzeczywiście można troszkę pobłądzić :)

Generalnie dobrze jest mieć osobę, która chociaż w niewielkim stopniu powie Ci co i jak. Chociuażby takie rzeczy, przez które nabędziesz złych przyzwyczajeń (typu okrągłe menu w grze). Osobiście korzystanie z tego traktuję jako złe przyzwyczajenie ;)

c.michalska:
thx, właśnie słucham, gram i zajawiam się na maxa,  :P, mam nadzieję, że mi życia starczy. Strasznie skomplikowana. Okay, ale nie ważne. Jest polski chat? :(

Co do złych przyzwyczajeń to ja jestem zdolny": jedzenie przy pracy, śmietnik wokół kompa, dłubanie w nosie, itd. itp.
wśród moich znajomych raczej sami krasnale i elfy :( Ale spoko! Razem przez to przejdziemy! Co nie? :(

Filip Bonn:
Polski chat: polish

WhiteCat:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 18, 2015, 09:11:09 ---Polski chat: polish

--- Koniec cytatu ---
90% troli
8% idiotów
2% sensownych i pomocnych ludzi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej