Forum Gry > Inne gry
Wildstar
sztosz:
Oj ale czym niby się rożni? Ja mam doświadczenie z WOW, bo do WOTLK i poczatek CATA robiłem cały endgame wszystko prawie wszystkim nie wyłączając aren. Natamiast w Wildstar dobiłem jedną postacią do 10lvl i nie widzę zasadniczo większych różnic.
Albo inaczej, bo nie chodzi mi o flejm, co ja jako stary weteran WOTLK zniesmaczony zmianami (spłyceniem) w klasach po WOTLK znajdzie dla siebie w Wildstar co nie będzie starym nudnym WOW'em?
A o samej jakości Wildstara może świadczyć to, że przejście na F2P wynikało z tego że serwery po prostu świeciły pustkami.
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Październik 15, 2015, 18:07:36 ---Albo inaczej, bo nie chodzi mi o flejm, co ja jako stary weteran WOTLK zniesmaczony zmianami (spłyceniem) w klasach po WOTLK znajdzie dla siebie w Wildstar co nie będzie starym nudnym WOW'em?
--- Koniec cytatu ---
Jakie spłycenie ? Rajdy nigdy nie były w lepszej kondycji niż kiedykolwiek. Balans kuleje jak zawsze, ale to kwestia rozdzielenia pvp i pve co w końcu robią.
Wildstar posiada ten sam "endgame" co vanilla wow. Durne attunement i progress bez catchupu co powodowało, że ludzie w pewnym sensie wypalali się bo musieli robić content stary by wyekwipować nowych ludzi. Jest to fantasy mmo to jest wspólne i tyle.
sztosz:
--- Cytat: Soulscream w Październik 15, 2015, 19:02:28 ---Jakie spłycenie?
--- Koniec cytatu ---
W moim odczuciu talenty strasznie spłycono. Ale nie pamiętam dokładnie bo bardzo dawno nie grałem, a opieram się na tym jakie miałem wtedy odczucia.
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Październik 15, 2015, 20:14:55 ---W moim odczuciu talenty strasznie spłycono. Ale nie pamiętam dokładnie bo bardzo dawno nie grałem, a opieram się na tym jakie miałem wtedy odczucia.
--- Koniec cytatu ---
Spłycono talenty ? Był 1 build pvp i 1 pve. A to że miałeś 80 punkcików które dawały Ci iluzje wyboru żaden wybór.
sztosz:
Ok, nie będę się kłócił, bo inaczej to wygląda jak grasz po prostu dla frajdy w wow, a inaczej jak robisz max DPS build według poradników, a przynajmniej ja inaczej gram i na skille patrzę :P
Napisz lepiej czym się rzeczywiście różni Wildstar od WoW'a.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej