Forum Gry > Inne gry

Wildstar

<< < (5/15) > >>

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 16, 2015, 14:15:17 ---Ale ja wiem jak wygląda rozmowa Soulscreamem, tylko co innego robić jak nudą wieje? :P Najpierw mi napisał, że "Różni się i to bardzo dużo, nie chodzi o rajdy." a potem napisał... ech... przecież tu nawet dwóch szarych komórek nie trzeba żeby przeczytać po kolei posty ;)

--- Koniec cytatu ---

Gdybyś również doczytał, że napisałem o attunment z vanilla wow. Jak nie rozumiesz co znaczy vanilla wow to napisz, rozpiszę Ci punkt po punkcie. Własnie pokazałeś, że nie grałeś w podstawkę, ani w TBC. W wotlk wszystkie prequesty zostały usunięte lub nie trzeba ich robić. Nie jestem w stanie bardziej Ci pokazać czym się różni obecny WoW od Wildstara. To taki powrót do przeszłości, gdzie wszystko było spierdolone, od balansu do wymagań w rajdach (C'thun którego nie dało się zabić przez kilka miechów lol). Napisałem Ci, że nie ma mechaniki powodującej nadrobienie dziury w sprzęcie dla nowych graczy. Bossowie w dunegeonach są overtuned.

powodzenia

sztosz:

--- Cytat: Soulscream w Październik 16, 2015, 14:53:37 ---obecny WoW od Wildstara

--- Koniec cytatu ---

Ale to ty się uparłeś na porównywanie do obecnego WoW'a. Ja nigdzie nie napisałem i nigdy nie twierdziłem że Wildstar wygląda tak jak OBECNY WoW, tylko że jak grałeś kiedyś (kiedykolwiek) w WoW'a to wiesz jak wygląda Wildstar (z zaznaczeniem tego że skille mają te śmieszne obszary na ziemi). A skoro end-game Wildstara wygląda tak jak Vanilla WoW, to tylko potwierdzasz moją tezę. Napisz lepiej co to znaczy, że "różni się i to bardzo dużo, nie chodzi o rajdy" (a teraz to się już pogubiłem, to chodzi o rajdy czy nie?). Albo przyznaj, że tak tylko sobie to napisałeś, bo też Ci się nudzi i jesteśmy na centrali i będziemy sobie wzajemnie przeczyć bo tak i chuj.

Ja zacząłem grać u schyłku TBC przez WOTLK do początku CATA i nie mam zielonego pojęcia jak obecny wow wygląda, bo już z pieprzonymi pandami to było chore przegięcie. Po Wow zostały mi pięknie wydane kolekcjonerskie wydania WOTLK i CATA i nawet sobie cześć już na ulicy nie mówimy.

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 16, 2015, 15:25:42 ---Ja zacząłem grać u schyłku TBC przez WOTLK do początku CATA i nie mam zielonego pojęcia jak obecny wow wygląda, bo już z pieprzonymi pandami to było chore przegięcie. Po Wow zostały mi pięknie wydane kolekcjonerskie wydania WOTLK i CATA i nawet sobie cześć już na ulicy nie mówimy.

--- Koniec cytatu ---

KURWA MAĆ

Wildstar = VANILLA WOW + TBC - CZYLI PODSTAWKA i TBC do pacza 3.0. Mechanicznie z durnymi wymaganiami od ludzi by mogli zrobić progres własnej postaci kawałek dalej. Gdzie devsi nie wiedzieli jaki kierunek obrać i im się wydawało, że jak boss zabije gracza jednym strzałem to jest zajebiste rozwiązanie trudności gry, lub żeby wejść do jakieś lokacji musisz zrobić 359873957398528375982759237589235 prequestów, które były tragiczne. Od taki water totem quest dla szamana w wowie. Robiąc go myślałem, że się powieszę.

p.s i tak nudzi mi się w pracy.

Isengrim:

Soulscream:

--- Cytat: Isengrim w Październik 16, 2015, 15:41:04 ---

--- Koniec cytatu ---

To samo można powiedzieć o eve lol

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej