Forum Gry > Inne gry
World of Warships & Beer
FITTIpalti:
Sprzedam wam tipa nie warto zdradzać swojego położenia będąc w niszczycielu strzelając działkami :)
Filip Bonn:
Tym bardziej jak używasz "smoke" :P
Doom:
--- Cytuj ---@Doom
Przede wszystkim z pancerników na odległość bijesz pojedynczymi strzałami, odpalanie salwy to strata pocisków i czasu bo jeśli źle wymierzyłeś to pudłujesz wszystkimi, zamiast jednym. Plus- długi czas przeładowywania na pancerniku także składnia do raczej rozważnego używania amunicji niż walenia salwami na Hurrraaaa!
--- Koniec cytatu ---
Opróżniam lufy pojedynczo na dowolnym sprzecie,jedyne strzały salwą jakie oddaję są wtedy kiedy selektor przestawiam na inną amunicję, a uważam że jednak warto spróbować trafień tym co mam w lufach. Nie zmienia to faktu że takie pykanie pojedynczo bardzo czesto prowadziło wogle do zmarnowania okazji do strzału. bo cel zaczynał manewrować / znikał za osłoną / przestawał być spotowany. Główny problem jaki mam przy biciu na daleki dystans to rng z rozrzutu. I nie ma znaczenia czy palę salwą, pojedynczo odpalę wieże, czy bedę pykał po jednej patrząc jak spadło, poprostu pociski bedą sobie spadać dokoła celu, albo trafiać bo rng nie to że totalnie zjebałem ocenę szybkości celu itp
A z niszczycieli można ładnie strzelać z działek, tyle że trzeba wyczuć moment. Sporo może strzelać nie zostając wykrytymi, czesc może strzelać będąc wykrytymi chyba że ktoś miedzy nimi a celem ustawił dymiarkę itp
Ulf Nitjsefni:
Ja zbyt lubię mój kamuflaż, żeby go marnować na plucie z działek na groch... to samo jeśli idzie o AA guns wyłączam prawie zawsze... japońskie niszczyciele to kamuflaż + torpedy. Ino to bo reszta szkoda gadać... w Minekaze wieże obracają się jak u pancernika...
Doom:
Amerykanie mają zupełnie inną szkołę. Działka u nich sporo dają.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej