Eve Online > Dyskusje ogólne

Gedeon - Szukając zbawienia w EVE

<< < (8/9) > >>

Filip Bonn:
Dokładnie, między innymi niespójność raziła ale nie każdy to zauważył.

Jego "koledzy" z forum katolickiego mają inne zdanie o fps'ach.

--- Cytuj ---Doszedłem do wniosku że wszystkie gry fps są skażone

Wzorem tych gier, takim który nadał cały kierunek, zapoczątkował je, zainicjował -był "DOOM"
Znaczenie słowa Doom to:
LOS
FATUM
FATALIZM
FATALNOŚĆ
PRZEZNACZENIE
ZATRACENIE
ZATRATA
STRACENIE
ŁACHMAN
SKAZAĆ
To nie szkodzi, że w późniejszych fps'ach nie było jawnych elementów okultystycznych, cała seria fps jest skażona i robi wielkie spustoszenie we wnętrzu człowieka. Zasada działania tych gier jest identyczna, powstają tylko coraz ładniejsze pod względem graficznym. Jednak to jest tak naprawdę cały czas doom czyli zagłada.

--- Koniec cytatu ---
;D
Pewnie takich "kwiatków" jest mnóstwo ale nie chce mnie się szukać.
Może najpierw z nimi powinien przydyskutować "to i owo" ?

http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?f=9&t=4915

ps

--- Cytuj ---Nie znam się na grach komputerowych, ale obserwowałam, że Łukasz w nie grał i myślę, że, to, o czym pisze panda występuje chyba we wszystkich grach. We mnie te gry budziły niepokój i grozę i tłumaczyłam synowi, aby przestał się tym zajmować. W końcu wpadł w nałóg wirtualnej kierownicy i bezustannie jeździł po najróżniejszych trasach...
--- Koniec cytatu ---

Zgudi:

--- Cytuj --- Jestem od kilkunastu lat graczem (komputerowym). Wiele gier widziałem i z wieloma ludźmi przyszło mi grać. Jestem również, a raczej przede wszystkich Chrześcijaninem i relacja z Bogiem jest dla mnie bardzo ważna. W przeszłości widziałem duży rozdźwięk między moją wiarą i pasją, chociaż obecie jestem przekonany, że nie stoją ze sobą w konflikcie.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Gram nałogowo w gry sc-fi, fantasy, strzelanki od kilkunastu lat i nie mogę przestać. Z drugiej strony nie mogę zrezygnować z kapłańskiego urzędu bo tylko kazania prawić umiem i nikt mnie nie zatrudni w innym zawodzie, a łazić do pośredniaka miesiącami nie mam zamiaru. Więc jestem w kropce i pozostaje mi tylko jakoś ciągnąć to wszystko tak jak jest. Przynajmniej stać mnie na przyzwoity komputer i wszystkie gry.
--- Koniec cytatu ---

EDIT:
Żeby nie było, że udając świętego próbuję sie naśmiewać. Ot tak chcę pożartować :)

Zgudi:

--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 15, 2015, 10:30:25 ---To zapowiedź cywilizacyjnego upadku ludzkości.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie. Gość, który powiedział to co skomentowałeś właśnie przyznał się że wydał całe 33 000zł na statki w Star Citizen. Innymi słowy jest wyjątkowy, a ludzkość jednak nie upadnie.

--- Cytuj ---Aktualnie wydałem na Star Citizen  8765 $, a więc ponad 33 000 zł :rolleyes: - przyznam że jak na jedną i to jeszcze nie wydaną grę to sporo ! :wacko: 
--- Koniec cytatu ---

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 16, 2015, 23:16:31 ---Niekoniecznie. Gość, który powiedział to co skomentowałeś właśnie przyznał się że wydał całe 33 000zł na statki w Star Citizen. Innymi słowy jest wyjątkowy, a ludzkość jednak nie upadnie.

--- Koniec cytatu ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YgYEuJ5u1K0[/youtube]

Pienias:
"Religia jest jak penis. Dobrze go mieć. Dobrze być z niego dumnym. Ale nie powinno się go wszystkim pokazywać. A wciskanie tego dzieciom jest po prostu złe."
Nie wiem kto to powiedział/napisał ale musiałem. Po prostu musiałem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej