Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (124/138) > >>

[BU FU] Karas:
Z tym sovem to było dość zabawne. Tzn ciekawi mnie gdzie jest granica cierpliwości phordy. Bo jeśli oni sami nie przylecą w 50+ to lokalsy szkielety NIC QRWA nie ogarniają. NIC. Doszło do tego, że obecnie szkielety w ogóle się bez phordy nawet nie loguje. Uśmiałem się, że phordziaki raz przylecieli przekręcili TCU, potem znów przylecieli i przekręcili nody zostawiając szkieletom jedynie domknięcie sprawy, a my siup i systemy nadal są nasze: ] daaadaaam: ]
Obecnie jesteśmy na mentalnym etapie, że nie ma chuja. chcecie mieć te systemy, to phorda musi tu mieszkać aby was bronić pedały.
Tak więc, może nie ma jakiegoś epickiego funu, ale za to SATYSFAKCJA jest ogromna. hehehehehe.

Xeovar:
Widze że niestety padło :( 4 miesiące, ja pierdolę, wszystko na tym świecie retardzieje...

[BU FU] Karas:
jakiś tydzień temu phorda przyleciała w sile około 50 capsów i just in case, 100 gówna jackie z supportem i nas zaorała od początku do końca.
Poddaliśmy temat, a cały projekt wyjebał się z rowerka. hehe. Jedyna satysfakcja, że bez problemu w kilku/kilkunastu przez 3 tygodnie szachowaliśmy cały ten gównoaliance sceletoncrew, czy jak oni tam się wabia, a i phorda musiała nieraz się do nas pofatygować. Ale coż. Zrobiliśmy na tyle ile pozwalały nam nasze liczby. Wyżej dupy, się nie podskoczy.

Obecnie mamy nowy postwakacyjny deploy do ..... Pure blind: ] wqrwiamy lokalnych komunistów w NPC space i okolicach, bo stamtąd nikt nas qrwa nie wyjebie: ] hehehehe

Tinktank:
Ciekawe bo jak pierwszy raz z wami latałem też to było w npc space i było zaje..
Pzdr Karaś

[BU FU] Karas:
taki rebus, dla was mam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej