Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy C0ven się kończy ?
Anthar:
--- Cytat: KoMic w Sierpień 13, 2015, 10:51:42 ---Anthar tak jak napisales, wszystko jest ograniczone czasowo, nie ma rzeczy trwalych nieskaczenie i pewnie, jesli nie zdechniemy do konca jeszcze nie raz spotkamy sie na gridzie, nawet po tej samej stronie: ]
--- Koniec cytatu ---
Tak jestem swiecie przekonany, ze wiekszosc osob wroci do c0venu.
Na pewno Vide :D
Pewnie pozniej nie raz wyjdzie - po prostu szkoda, ze nie jestesmy sie w stanie zebrac.
Kazdy ma swoj styl gry ( i szczerze mi tez jest czasem ciezko to zaakceptowac , wciaz szlag mnie trafia przez te wczorajsze tengusy)
Mowilem juz jak bardzo jestem zadowolony, ze nie poszliscie pod soviecka flage?
Od dluzszego czasu , szlag mnie trafial, ze jacys Polacy moga rozwazac przyjecie Sovieckich barw - na szczescie tak sie nie stalo.
Zreszta z tego co widzialem, troche osob liczu na szybki powrot , bo posow nawet nie zwinelo >:D
--- Cytat: [WILD5] Gagatek Bimbrownik w Sierpień 13, 2015, 11:05:15 ---Jaki drama quit. Najgorsze do czego można dopuścić to stagnacja. My się chcemy rozwijać pod kątem skila pvp i jak narazie tak się dzieje. Tyle w temacie
--- Koniec cytatu ---
Moje zdanie jest takie, ze puki CCP cos nie zmieni, to dobra zabawe znajdzie sie w lowsecu ( chociaz znajomi z low tez narzekaja ze nic sie nie dzieje.
Nie wszyscy sa w stanie miec kille o godzinie 10:00 , 12:00, 17:00 i 22:00 - wy narazie udawadniacie ze sie da ::)
Dobra trzeba wracac do roboty , a pozniej z dzieciakiem na plac zabaw pojsc :P
gazomierz:
a juz myslalem ze xeo na oiomie
Isengrim:
Anthar, zakaz kręcenia dramy nadal obowiązuje. Buziaki.
Anthar:
--- Cytat: Isengrim w Sierpień 13, 2015, 11:33:36 ---Anthar, zakaz kręcenia dramy nadal obowiązuje. Buziaki.
--- Koniec cytatu ---
Isen ale gdzie ja krece drame?
Czy ja zalozylem topik : "Czas na drame...."
Nie.
Czy cokolwiek co powiedzialem mija sie z prawda?
(wskaz mi to prosze)
Wychodzenie jakiejs grupy z c0venu , spinanie posladkow ... iiiiii.... "omg, nie da sie tak grac - trzeba czasem wyjsc na piwo", "dzieci , zona sa wazniejsze", "FC, gdzie jest FC - jak to gra w czolgi" , " Jak to poszedl siku" ;D
Vide powracajace do c0venu.
Czy mam prawo do prywatnych opinii?
Tak , chyba ze uwazasz inaczej - to opisz, z ktora sie nie zgadzasz, chyba dalem tylko jedna.
Soviet Union ( wiesz takie cus zrobione przez ruskich , armia czerwona i takie tam) mordujacy ludzi na lewo i na prawo - oraz fakt , ze troche glupio aby Polacy mieli taka choragiewke w gierce z pikselowymi stateczkami.
Jesli uwazasz ze ten topik ma na celu wywolania dramy , to moze "przypilnuj swojego podworka" i popros aby ludziki nie zakladali topikow?, majacych jakas drame wywolac?
Jak narazie dramy nigdzie nie widze.
FITTIpalti:
On nie jest z mojego podwórka i nie życze sobie żeby mi ktoś z was zwracał uwagę ja tylko jasno stwierdzam że coven się sypie i zastanawiam się czy coś to ma wspólnego z końcem EVE
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej