Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (10/23) > >>

Kiki McArron:
Dzięki Zsur i Doom. Rozumiem, że Large Micro Jump Drive to jeden z tych generatorów skoków o którym wcześniej wspominałeś. Pobawie się wieczorem z EFT i dam znać co mi wyszło. Doom jak możesz to wrzuć proszę ten fit na wyścigówkę, mwd i ab mam dobrze wyskillowane więc powinienem podołać. Jeszcze tylko uparcie spytam o stabbera. Da się coś w tym ficie poprawić, co go wrzuciłem wcześniej czy mam go ztrashować? :-P

GlassCutter:
Doom, latałeś kiedyś z anciliarkami na misji że je polecasz do fitu świeżakowi?

Doom:
Tak i twierdze ze mimo upierdliwości w postaci amunicji do modolu shield boostera (do czego jak mniemam pijesz) uważam to za zdecydowanie mniej problematyczne niż zabawe z aktywnym shield rankiem na niskich skilach i niskim budżecie, gdzie tego sie nie da zrobić stabilnie, a prąd do reperki zawsze konczy sie jak statek jest w gownie po anteny radarow :P

Kiki McArron:
Panowie a czy moglibyście odpowiedzieć mi na zadane pytanie odnośnie stabbera, bo budżet nrazie mam fatalny i wolałbym na misje l3 nie zmieniać shipa o ile jest to w ogóle możliwe.

I jescze jedno pytanie, czy za robienie combat plexów dostaje się LP, bo zauważyłem że z LP mam największą kasę za sprzedaż jakiegoś ammo etc

Zsur1aM:

--- Cytat: [TLIB] Kiki McArron w Sierpień 09, 2015, 14:54:20 ---Panowie a czy moglibyście odpowiedzieć mi na zadane pytanie odnośnie stabbera, bo budżet nrazie mam fatalny i wolałbym na misje l3 nie zmieniać shipa o ile jest to w ogóle możliwe.

--- Koniec cytatu ---
Stabberem będziesz się męczył, na lv3 generalnie lata się BC/hac/faction cruz. Wszystko zależy oczywiście od misji, zarówno na lv3 i lv4 są misje które można spokojnie zrobić frytka/cruzerem, to czym i jak robić daną misje można sprawdzić na stronkach typu http://eve-survival.org/

--- Cytat: [TLIB] Kiki McArron w Sierpień 09, 2015, 14:54:20 ---I jescze jedno pytanie, czy za robienie combat plexów dostaje się LP, bo zauważyłem że z LP mam największą kasę za sprzedaż jakiegoś ammo etc

--- Koniec cytatu ---
Na plexach nie dostaje się LP, jest bounty i loot, z czego zarobek to głownie faction itemy które wypadają zazwyczaj po zrobieniu site'a.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej