Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (21/23) > >>

Qlko1:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 12, 2015, 15:40:58 ---Pokazuje jak bardzo potrzebny jest corp, który powie ci jak wygląda obecna meta w FW i doradzi by nie wskakiwać indykiem do Huoli i Amamake :)

--- Koniec cytatu ---
Chętnie zaprosiłbym do siebie, ale kolega od kilku dni nie pokazuje się w EvE.

Kiki McArron:
MGGG ja się noe dziwię ani trochę i mam tego pełną świadomość o czym piszesz, i dlatego uciekłem z FW i zanim się doszkolę postanowiłem porobić misje po to, żeby sobie dorobić i trochę na nowo obyć się z lataniem :-)

qlko1 jak to mnie mie ma online. Niemal codziennie jestem między 21 a 24. Wczoraj byłem i przedwczoraj też. Niestety ale z powodów zawodowych tylko taki czas mogę na grę poświęcić a i to jie zawsze bo czasem żona nie pozwala ;-)

Qlko1:

--- Cytat: [TLIB] Kiki McArron w Sierpień 12, 2015, 16:24:23 ---qlko1 jak to mnie mie ma online. Niemal codziennie jestem między 21 a 24. Wczoraj byłem i przedwczoraj też. Niestety ale z powodów zawodowych tylko taki czas mogę na grę poświęcić a i to jie zawsze bo czasem żona nie pozwala ;-)

--- Koniec cytatu ---
To się mijamy, bo ja wieczorami chleję piwo ze znajomymi póki mam urlop :) Dziś mnie żona wyciąga na noc spadających gwiazd czy coś tam na jakieś zadupie (przejazd leśnymi drogami i polami do punktu obserwacyjnego). Złóż aplikację i wpadaj. Misje lvl4 sobie darujemy, rzucę Ci parę groszy, podszkolę Cię w milicyjnym fachu i będziemy śmigać.

Kiki McArron:
qlko z przyjemnością się przyłączę. Powiedz tylko do jakiego korpa mam aplikować :-)

Kiki McArron:
I jeszcze jedno, żona akceptuje żebym grał w EVE ale pod warunkiem, że nie będę używał komunikatorów głosowych bo ją to wkurwia jak gadam do mikrofonu. Mam nadzieję, że to nie problem? Jak wybudujemy dom to będę miał oddzielny pokój z kompem i wtedy będę mógł gadać do mikrofonu ile wlezie, a narazie trzeba iść na kompromisy ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej