Eve Online > Dyskusje ogólne

PLEX kosztuje ponad 1B ISK

<< < (16/25) > >>

Isengrim:
Chodź, weź te moduły znalezione na misji i załaduj je na swój statek znaleziony na misji... a nie, czekaj... jedyne statki które dostałem od CCP to noobshipy i jakieś pamiątkowe ozdóbki.

A no i Gnosis. Dobra, niech będzie. Weź Gnosisa, wyposaż go w te modułki z misji, przyleć do Mya, a ja wezmę swojego wyposażonego w modułki t2 wyprodukowane przez graczy i pokażę Ci, dlaczego to ma znaczenie.  ;D

Filip Bonn:

--- Cytat: MortimerPL w Sierpień 02, 2015, 06:40:30 ---Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah
Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah

(jebnę wallOfText'a o tym czy PLEX to pieniądz i o definicji inflacji, może nikt się nie połapie, że nie mam
argumentów aby nawiązać dyskusję o cenie PLEX i skupowaniu PLEXów przez CCP z gry)

--- Koniec cytatu ---

Ptysiu:
Ja bym chciał zadać tylko jedno pytanie nt. PLEXa jako waluty. Kiedy ostatnio ktoś z was (Morti, Qlko, ktokowiek) użył PLEXa jako formy zapłaty za cokolwiek? Pomijając Jita-scamy typu wymiana PLEXa za 1 szt. trytu (totally happens). Chyba, że traktujemy scamy jako formę handlu, wtedy odczepiam się całkowicie :D.

Jakub Trokowski:

--- Cytat: MortimerPL w Sierpień 02, 2015, 06:40:30 ---Skoro zatem w grę wpisany jest mechanizm inflacji, to aby nie było momentalnie hiperinflacji konieczne jest odsysanie jest waluty z rynku, prawda? Jakie są mechanizmy odsysania waluty z rynku:
- straty materialne (statki i cargo) stracone w walce
--- Koniec cytatu ---
Ale tu tracone są itemki a dosypywane ISKi, to zaprzeczenie walki z inflacją.

--- Cytat: MortimerPL w Sierpień 02, 2015, 06:40:30 ---- wysysanie poprzez wpływanie na ceny plexów (skupowanie)
--- Koniec cytatu ---
Znów, skupienie PLEXa zabiera z gry item a dodaje ISKów.

Takie dwa zdania na szybko, choć raczej nie dasz sobie wytłumaczyć, że się nie znasz.

Sin Om:
Filip zdemaskował przekaz podprogowy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej