Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
[WILD5] Gagat:
Puszkin powiedz kolegom ze scautow żeby zlikwidowali eve scauta hehe. Taki Intel przeszkadza w raleksujacym zabijaniu nieświadomego kerbira :)
VonBeerpuszken:
Juz nie biorę udziału w tym projekcie, dość ciekawym zresztą. Jak pisałem wcześniej, miałem długą przerwę i straciłem dostęp :P
Poza tym chłopaki sie strasznie teraz opierdalają, na stronie nie ma co najmniej połowy sygnatur.
xanowron:
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 10, 2016, 07:38:18 ---Xantinos Xanowron to ty ?
Dawno nie słyszałem lepszego trolla ;) żeby aż tak podkurwić starych trolli, żeby VonB wyszedł z thery i zalogował się na centrale i Gaunt i inne stare wyjadacze którym się już tu nic nie chciało pisać :)
--- Koniec cytatu ---
Niestety to nie ja. Przyznam, że nie doceniłem potencjału kolegi w trollowaniu, pozazdrościć ruchu jaki wygenerował (Pan od guild warsa wymięka :))
[WILD5] Gagat:
Projekt był ciekawy, ale przez to wszyscy po jednym kliknięciu widza skąd przylecimy i dokąd wracamy
VonBeerpuszken:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 10, 2016, 09:40:27 ---Projekt był ciekawy, ale przez to wszyscy po jednym kliknięciu widza skąd przylecimy i dokąd wracamy
--- Koniec cytatu ---
Aj, bo chcielibyście co najmniej jak Sokół, żeby kerbiry sami do was przylatywali w celu zezłomowania :P
Trzeba troszku sie postarać a nie tylko na łatwiznę :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej