Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
Filip Bonn:
Za tydzień się okaże że będzie Online 15k char bo zostaną same mainy i góra po 1 alcie :D
[BU FU] Karas:
sciaga zawsze tyle samo, wstrzykiwanie dziala w zaleznosci od ilosci juz posiadanych SP. wszystko napisane, czarne na niebieskim: ],
Filip, tu sie zgodze, imo to mogl byc strzal w kolano, wczorajszy obrot plexami byl 4x wiekszy niz zazwyczaj, ale cena o dziwo pozostala niezmienna, obawialem sie ze ostro poszybuja w gore. obrot strzykawkami cos pomiedzy 30 a 40 tysiecy. wow: ], Ja zescrapowalem chary ktorych nie uzywalem i nie plexilem, wiec jak by nic sie nie zmienia w moim przypadku. Na pewno ccp wczoraj mialo mega obrot plexami za $$$
i tak najbardziej wczoraj podobal mi sie lokal chat w jita, hehehehe niemal wszystkie stare scamy przeniosly sie z plexow na injectory/extractory : ]
BTW, mam w pip kasy i kupilbym sobie moze jakis statek, szkoda tylko ze odessalem tyle SP, ze niczym nie moge latac: ]
VonBeerpuszken:
Tego to chyba nie przewidzieli nawet najwięksi czarnowidze wśród fantastów, handel soczkiem z ludzi :-X
Filip Bonn:
Karaś to czekam kiedy zobaczę Cię na roamie w maruderze :P
VonBeerpuszken:
Z taką kasą, to czymkolwiek poniżej Nyxa będzie mu wstyd wydokować :D
--- Cytuj ---Dawno nie słyszałem lepszego trolla ;) żeby aż tak podkurwić starych trolli, żeby VonB wyszedł z thery i zalogował się na centrale i Gaunt i inne stare wyjadacze którym się już tu nic nie chciało pisać :)
--- Koniec cytatu ---
Czysty przypadek, po prostu wróciłem do gry po dłuższej przerwie z przyczyn niezależnych :)
Gość po prostu swoimi głupotami pozwolił zabić trochę czasu w robocie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej