Forum Gry > Inne gry

MASTER OF ORION - Wargaming.net Edition ;)

<< < (10/14) > >>

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Marzec 16, 2016, 09:04:01 ---Jeżeli się reboot to nie powinno się zaczynać od wywalania rzeczy dobrych bo mogą być za skomplikowany dla Janusza z padem w jednej ręce a piwem w drugiej. Powinno się zacząć od poprawienia rzeczy złych i dobudowania tego, czego w oryginale brakowało.

--- Koniec cytatu ---

Fun factor przede wszystkim. Sorry :). To, że ktoś usprawnia skomplikowane tcu i inne pierdoły nie znaczy, że gra jest łatwiejsza. Po prostu jest otwarta na szersze grono graczy. Buissness is buissness :).

sztosz:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 16, 2016, 10:21:11 ---Fun factor przede wszystkim.

--- Koniec cytatu ---

No dlatego piszę, że jesteśmy totalnie różnymi graczami ;) Bo zgadzam się, że fun factor przede wszystkim. Ale tutaj tego 'fun' jest sporo mniej niż jest w MOO2.

Z grami jest jak z telewizją i filmami. To się za bardzo mainstreamowe stało. Znalezienie perełki która wciągnie dłużej niż na chwilę coraz bardziej zaczyna graniczyć z cudem :(

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Marzec 16, 2016, 10:31:04 ---No dlatego piszę, że jesteśmy totalnie różnymi graczami ;) Bo zgadzam się, że fun factor przede wszystkim. Ale tutaj tego 'fun' jest sporo mniej niż jest w MOO2.

--- Koniec cytatu ---

w MoO gralem tysiące godzin. W MoO 2 nie przekroczyłem może ze 100h ;).

sztosz:
Ja grałem w MOO2 zanim w ogle widziałem jedynkę. Może to dlatego. Ale z drugiej strony coś w tym może być, bo mój młodszy brat w MOO1 chyba najwięcej grał :)

Soulscream:
Czuje się staro.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej