Eve Online > Dyskusje ogólne
Otwieram Puszkę Pandory
[RMS] HellenB:
dobra nie było tematu, wam widocznie podobają sie nowe ikone w overview albo po prostu jesteście od dawna off line, mi sie nie podobają i kilka innych zmian. Robie RAGE wyjście z gry. raczej nie sprzedam konta bo szkoda mi tych wszystkich lat. I tak właśnie sie wypłakałem bo wku..wia mnie to ciągłe psucie gry przez ccp.
Zgudi:
Wytłumacz nam proszę w czym rzecz. Tak łopatogicznie. Serio. Być może gryzie cię to co dla 95% graczy jest tylko pierdołą a być może zauważyłeś coś bardzo istotnego. :)
GlassCutter:
--- Cytat: [RMS] HellenB w Czerwiec 19, 2015, 23:25:39 ---dobra nie było tematu, wam widocznie podobają sie nowe ikone w overview albo po prostu jesteście od dawna off line, mi sie nie podobają i kilka innych zmian. Robie RAGE wyjście z gry. raczej nie sprzedam konta bo szkoda mi tych wszystkich lat. I tak właśnie sie wypłakałem bo wku..wia mnie to ciągłe psucie gry przez ccp.
--- Koniec cytatu ---
Lol rage quit z powodu nowych ikonek ;D Oglądałem je i pewnie miałbym ciężko się przestawić, ale imo na plus, jakby jeszcze udało im się przenieść na ikonki informacje o typie statku (ceptor, hac itd) to byłoby miodzio.
[.BSI.] Dheedee:
Mnie się też nie podobają. Dlatego czekam na nowe ekstra oferty na odnowienie subskrypcji;P Być może po włoczęniu przez ccp reason mode.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 20, 2015, 00:47:54 ---Lol rage quit z powodu nowych ikonek ;D Oglądałem je i pewnie miałbym ciężko się przestawić, ale imo na plus, jakby jeszcze udało im się przenieść na ikonki informacje o typie statku (ceptor, hac itd) to byłoby miodzio.
--- Koniec cytatu ---
Też się bałem że po 7 latach wpatrywania się w stare ikonki bedzie trudno, ale prawda jest taka że te nowe są bardziej intuicyjne, over i grid w trybie taktikal są o wiele bardziej czytelne niż te stare. Szczerze mówiąc nie odczułem jakiegoś dyskomfortu w momencie ich wprowadzenia.
Ale foch na grę i rage quit z powodu ikonek... przebój roku ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej