Eve Online > Dyskusje ogólne
Otwieram Puszkę Pandory
[RMS] HellenB:
pewnie, że to nie jest główny powód, po jakimśc czasie przyszedł czas na przewę, poza tym trudno zrobić RAGE QUIT jak sie ma jeszcze 20 dni. jakoś ostatnio widzę więcej minusów niż plusów i nawet nie chce mi się logować. Może dlatego pierdzieli mi sie w oczach jak patrze na overview. Hmm zaskoczony jestem, z tego co widać na dev blogu ludzie nie mogą znieść tych ikon, fajnie, że chociaż wam sie podobają. Mi sie juz po prostu nie chce.
Gal Anonim:
--- Cytat: [RMS] HellenB w Czerwiec 20, 2015, 17:22:27 ---pewnie, że to nie jest główny powód, po jakimśc czasie przyszedł czas na przewę, poza tym trudno zrobić RAGE QUIT jak sie ma jeszcze 20 dni. jakoś ostatnio widzę więcej minusów niż plusów i nawet nie chce mi się logować. Może dlatego pierdzieli mi sie w oczach jak patrze na overview. Hmm zaskoczony jestem, z tego co widać na dev blogu ludzie nie mogą znieść tych ikon, fajnie, że chociaż wam sie podobają. Mi sie juz po prostu nie chce.
--- Koniec cytatu ---
Może za dużo czytasz, a za mało grasz, są super :), dużo szybciej można się zorientować co się dzieje na polu niż poprzednio. Nowe grafiki statków też są fajne. Nie chcesz grać, to nie graj :), twój wybór.
--- Cytat: [RMS] HellenB w Czerwiec 19, 2015, 23:25:39 ---dobra nie było tematu, wam widocznie podobają sie nowe ikone w overview albo po prostu jesteście od dawna off line, mi sie nie podobają i kilka innych zmian. Robie RAGE wyjście z gry, bo wku..wia mnie to ciągłe psucie gry przez ccp.
--- Koniec cytatu ---
Depresja normalna choroba nie trzeba się wstydzić, każdego może dopaść. Ale żeby zaraz obrażać się na całą EVE hehe.
[BU FU] Karas:
HellenB, mzona wiedziec czym sie zajmowales w grze?
tak do statystyk
Ptysiu:
--- Cytat: KoMic w Czerwiec 21, 2015, 17:05:33 ---HellenB, mzona wiedziec czym sie zajmowales w grze?
tak do statystyk
--- Koniec cytatu ---
A co? Myślisz, że powodem jego złości na ikonki i ogólnie EVE może być kopanie velda zamiast metro? Przez tydzień?
Isengrim:
Może mu się MTU z suicide catalystami lądującymi na pasku myliły...
Mnie nowe ikonki na początku irytowały i myliły, zwłaszcza że raz prawie spadłem właśnie przez to "O, Mobile Tractor Unit mnie targetuje...", ale skoro ja grając raz na tydzień już się powoli przyzwyczajam, to nie widzę problemu, zeby każdy bardziej aktywny gracz szybko się w tym ogarnął.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej