Forum Gry > Inne gry

Fallout 4

<< < (16/20) > >>

Filip Bonn:
Ale skąd Ci się wzięły te konsole?
Pewnie stąd, że w ten sposób łatwo było obalić mój argument o modowaniu a są ludzie którzy takie gry kupują tylko na pc dla modów.

Słuchaj, sugerowałeś co sugerowałeś, pretensje miej do siebie. Albo teraz się wykręcasz albo mówisz prawdę przyznając że to wcześniejsze to był kolejny troll...
W obydwu przypadkach pogrążasz siebie.

Zgudi:
Czy was popieściło jakie licho? Szarpać się tyle postów o jakieś pierdoły i jeszcze podciągać to pod złodziejstwo i morderstwa?  ??? :P

Gaunt:
KOŃCZĄC ZBĘDNE PIERDOLENIE

Boże jaka ta gierka ma super klimat, ale grając od wczoraj na NORMALNYM poziomie trudności  mam  taki problem ze znalezieniem zasranej amunicji, ze to porażka.
Nawet mając wystarczającą ilość kapsli te głupie NPC mają niewystarczającąc ilość amunicji na sprzedaż!
Wygląda to tak, że idę na misje, walę z głównej broni (laserowej dzidy 3000) i po 1/3 misji muszę zmieniać broń bo amunicja już na kompletnym wykończeniu i tak w koło Macieju....

Czasami mnie to wkurwia to nieprzytomności, że kupiłem sobie mnóstwo amunicji do laserków itd. lecę na poważną misje, gdzie mam uratować świat a tu oczywiście co?

Zabijają mnie jakieś komary bagienne czy inne ssacze matkojebcy...

Błędy w tłumaczeniu, mnóstwo bugów, ale gra fajna :D, czy dla zapalonego gracza ma się wrażenie, że to już było? TAK

Pynio:
Czy ktoś może mi tylko napisać (najlepiej na spokojnie) jak to jest z tym Power Armor? Wiem, że dali go od razu na początku, ale czy jest jakoś to sensownie rozwiązane, czy kwestię pancerza do końca gry mamy "rozwiązaną"?

Gaunt:

--- Cytat: Pynio w Listopad 11, 2015, 10:29:33 ---Czy ktoś może mi tylko napisać (najlepiej na spokojnie) jak to jest z tym Power Armor? Wiem, że dali go od razu na początku, ale czy jest jakoś to sensownie rozwiązane, czy kwestię pancerza do końca gry mamy "rozwiązaną"?

--- Koniec cytatu ---

Power armor dostajemy na początku gry jednak okazuje się, że do jego używania potrzebne są swoistego rodzaju baterie, które znajdujemy w grze albo kupujemy.
Drogie toto i rzadko się znajduje dlatego na po 8 godzinach grania, eksploruje normalną postacią, natrafiam na trudnych przeciwników to wracam się do miasta, zakładam power armor i wpadam tam ich rozjebać. Kapsli brak już i znalazłem jedno a te ogniwa dosyć szybko się wyczerpują dlatego power armorem nie biega się na zasadzie z poprzednich cześci.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej