Forum Gry > Inne gry
Fallout 4
Filip Bonn:
--- Cytat: qlko1 w Listopad 10, 2015, 16:55:37 ---Nazwanie kogoś kretynem tylko dlatego, że kupił grę obietnice producenta jakich oczekiwał, to chyba lekka przesada.
--- Koniec cytatu ---
oh, rly?
sztosz:
Jedna rzecz to totalna porażka, do niektórych, "kluczowych", NPC możesz nawalać ile chcesz a i tak nie umrą :)
Ale cały "crafting" i modyfikacja zbroi już mi się bardzo podoba :) Mnogość opcji :D Możliwość naprawy Power Armour naprawdę mi się podoba :)
Jeszcze zauważyłem że słońce/księżyc porusza się skokowo. Cienie co parę sekund skaczą w bok zamiast płynnie się przesuwać :)
Ale niestety ogólnie UI, zarządzanie zasobami czy budowanie wioski to porażka. Jak chcesz wrzucić coś z ekwipunku do szafki czy innego pojemnika, to nie masz możliwości wrzucenia wszystkich śmieci, możesz co prawda sortować po wadze, nazwie itp, ale nie ma żadnego podziału, wszystkie przedmioty są w jednej tabeli. Interfejs jak zawsze chujowy Bethesda miała, taki ma. Trzeba poczekać na moderów ;)
I tu się kończy moja zabawa z F4, szczerze wszystkim polecam wstrzymanie się z zakupem do póki nie pojawią się pierwsze łatki (bo podobno bugów jest od cholery). Ogólnie gra na poziomie F3 czy Skyrima, z tym że w miasteczkach/osadach możesz budować różne gdzie tylko się chce struktury (ściany, pompy, wieżyczki, łóżka, itd.)
Pynio:
Panowie... o co ta kłótnia.
Wystarczy do produkcji Bethesdy podejść w ten sposób: Z nazwy jest to Fallout, ale tylko z nazwy.
Jestem kompletnym maniakiem F1 i F2 i to co widzę od części trzeciej wewnętrznie kłóci mi się w momencie kiedy widzę tytuł na ekranie. Kiedy "odetnę" historię i potraktuję to jako osobną serię - może być. Tak jest ze Skyrim, którego uwielbiam, mimo, że nie skończyłem. Jest to wszystko wewnętrznie spójne i nie mam "rozdwojenia" jak w przypadku serii Fallout.
Dla rozluźnienia: do obecnego Fallout należy podchodzić O TAK:
https://www.youtube.com/watch?v=gCYV8Y9Ywh8
Pierwsze zdanie zamiata pod dywan ;)
Filip Bonn:
--- Cytat: sztosz w Listopad 10, 2015, 16:31:05 ---Filip obudź się, mamy 2015 rok a nie 2008. Rozmawiamy o Fallout CZTERY a nie TRZY.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: sztosz w Listopad 10, 2015, 18:39:44 ---Ogólnie gra na poziomie F3
--- Koniec cytatu ---
tard...
sztosz:
Filip to ty jest skończony retard. Przede wszystkim, dlatego, że próbujesz się do mnie dopierdolić, ale robisz to tak nieudolnie, że zupełnie szczerze mi Ciebie szkoda. Naprawdę jesteś wyjątkowy :* Przez chwilę się nawet obawiałem, że się użeram z trollem, ale ty naprawdę nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej