Eve Online > NoobGarten

Rozstawianie POS'a

<< < (4/6) > >>

Xeovar:

--- Cytat: Isengrim w Maj 29, 2015, 13:31:46 ---Nie, ale co Ty się spodziewałeś, że Xeo będzie wiedział coś o lowsecu? :P

--- Koniec cytatu ---

Miało być empire, ale hisec to prawie to samo :P kazdy inny sec niz null-sec to high :P

Qlko1:

--- Cytat: Xeovar w Maj 29, 2015, 16:12:01 ---Miało być empire, ale hisec to prawie to samo :P kazdy inny sec niz null-sec to high :P

--- Koniec cytatu ---
Nieprawda! Zdecydowanie należy odróżnić low od high. W high-secu bywa niebezpieczenie  ;D

ManganMan:

--- Cytat: qlko1 w Maj 29, 2015, 16:35:43 ---Nieprawda! Zdecydowanie należy odróżnić low od high. W high-secu bywa niebezpieczenie  ;D

--- Koniec cytatu ---
Bo przecież Jita to system z SS tak naprawdę -0.9, ale wywalili minusa żeby Concord się kręcił dla pozorów że jest bezpiecznie ;))

[RMS] HellenB:
A tak na temat dla wyjątku. 8)

Chcesz, żeby coś było zrobione dobrze zrób to sam :-X. Co prawda straciłem domination control tower medium przy próbie przestawiania posa...kolesie sie wykazali cierpliwością której mi zabrakło...ale teraz już wiem i pomogę innym, którzy moga mieć podobny dylemat.

Jest bardzo ważne, żeby warpnąć z planety na ksieżyc na 0 i dopiero wtedy zakotwiczyć POS'a, żadnego cudowania warp na 100km bm'ka i znowu na 100km, w taki sposób tylko się pierdzieli i pułapki nie ustawisz. Więc nie jest tak , że pos zawsze w tym samym miejscu będzie. Przynajmniej mój drugi pos ustawił sie w zupelnie innym miejscu co umożliwia rozstawienia i łapanie w bańkę natrętów, wyrzuca ich jakieś 30-40 km od posa, wiec bajka. To chyba wszystko.

Ps. jak przestawiacie POS'a albo w ogóle zdejmujecie go...polecam wybranie bardziej odpowiedniej pory niż piątkowy wieczór kiedy wszyscy szukają jakiejś egzekucji ;)

Pozdro

Xeovar:
To o czym piszesz wynika z faktu ze w ciągu ostatniego roku były zmienie miejsca anchorowania posów, ale już istniejace posy nie były przestawiane. Jak natomiast zdjąłęs posa i ponownie go postawiłeś to stał w innym miejscu i bmki przestały działać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej