Śmietnisko > Off Topic
Stream Eve Online
Xeyo:
--- Cytat: FITTIpalti w Maj 22, 2015, 09:28:51 ---Mi też ktoś opowiadał jak zaczynałem grać że to super gra a najlepsze jest to że można salvagować czyjeś wraki i nieźle na tym zarobić ;) Potem spotkałem Górniczo hutniczą orkiestrę dętą Egnostosa i pogląd na EVE zmienił się mi o 180 stopni ;)
Mam nadzieje że też kogoś takiego spodkasz i przestaniesz nas katować tym miernym streamem :P
--- Koniec cytatu ---
Niech facet robi to, co mu sie podoba.
Mysle jednak, ze jak zaczniesz nadawac jakies exploracje, przygody pvp i tym podobne, to bedziesz mial tez wiedziej widzow :-)
--- Cytat: sztosz w Maj 22, 2015, 10:30:51 ---Nie odbierz tego osobiście, ale jaki trzeba być tępakiem, żeby oglądać jak ktoś inny gra, zamiast samemu po prostu pograć?
--- Koniec cytatu ---
Albo byc po prostu zainteresowanym tym, co i jak robia inni.
Filip Bonn:
--- Cytat: sztosz w Maj 22, 2015, 10:30:51 ---Nie odbierz tego osobiście, ale jaki trzeba być tępakiem, żeby oglądać jak ktoś inny gra, zamiast samemu po prostu pograć?
--- Koniec cytatu ---
Nie odbierz tego osobiście ale równie dobrze można powiedzieć rodzicom że sa tępakami bo oglądają tv zamiast spędzić aktywnie czas.
Dormio:
Zazdrośnicy :)
Potraktujcie to jako dodatkowy intel, który możecie wykorzystać by go odwiedzić :P 8)
Theronth:
--- Cytat: Dormio w Maj 22, 2015, 10:55:05 ---Zazdrośnicy :)
Potraktujcie to jako dodatkowy intel, który możecie wykorzystać by go odwiedzić :P 8)
--- Koniec cytatu ---
I dlatego nigdy nie będę streamował.
Qlko1:
--- Cytat: [PIYA] Xeyo w Maj 22, 2015, 10:36:46 ---Mysle jednak, ze jak zaczniesz nadawac jakies exploracje, przygody pvp i tym podobne, to bedziesz mial tez wiedziej widzow :-)
--- Koniec cytatu ---
IMO EvE jest grą zbyt nudną na stream. Jedyne kawałki wzbudzające jakieś emocje to skrót z walk solo/gang/blob na yt. Tylko najwięksi twardziele wytrzymają oglądanie przez godzinę "bohatera" skaczącego przez bramy żeby dostać minutę czy dwie walki pvp na końcu. O otwieraniu puszek na exploracjach czy farmie nawet nie ma co wspominać.
Nagranie 3h materiału i pokazanie z tego najbardziej krwawych 10 minut... ok. Ale puszczeniu w eter 3h klikania w kosmicznym excelu nie wróżę wielkiego sukcesu.
Tak czy siak, powodzenia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej