Śmietnisko > Off Topic

Stream Eve Online

(1/4) > >>

xarn001:
Dzień dobry!
To mój pierwszy post na tym forum (Ale chyba miałem na centrali wcześniej konto, tylko że danych nie pamiętam :D)

Zapraszam na stream z EVE'ki :)
Eve streamuje od dosłownie paru dni, wcześniej streamowałem tylko CS:GO, ale widzę, że jest straszna posucha jeśli chodzi o streamy eve online - sam nie wiem czym jest to spowodowane.

Więc jeśli jest ktoś chętny to zapraszam, na wszystkie pytania oczywiście odpowiem na streamie, przepraszam jeśli nie można reklamować takich rzeczy :)

twitch.tv/xarn001

Stream prawie codziennie, od ok. godziny 16:00 do Bóg wie której.

Pozdrawiam serdecznie!

xanowron:
Jest straszna posucha jeśli chodzi o streamy, bo większość ludzi którym chce się streamować pokazuje fascynujące przewożenie stuffu po hisecu czy inne kopanie skał.

xarn001:
Ja będę właśnie ninja salvagował :D Wiem, że nie porywa, ale cóż :(

FITTIpalti:
Mi też ktoś opowiadał jak zaczynałem grać że to super gra a najlepsze jest to że można salvagować czyjeś wraki i nieźle na tym zarobić ;) Potem spotkałem Górniczo hutniczą orkiestrę dętą  Egnostosa i pogląd na EVE zmienił się mi o 180 stopni ;)
Mam nadzieje że też kogoś takiego spodkasz i przestaniesz nas katować tym miernym streamem  :P

sztosz:
Nie odbierz tego osobiście, ale jaki trzeba być tępakiem, żeby oglądać jak ktoś inny gra, zamiast samemu po prostu pograć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej