Eve Online > Dyskusje ogólne

AT XIII

<< < (2/6) > >>

Jakub Trokowski:
Hypemodule preheated, ready to hype, sir!

Nie jestem pewny limitowania ilości hulli do 2ch; będzie trzeba dobierać więcej różnych statków. Choć jednak mało kiedy brało się 3 takie same.

Theronth:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Maj 21, 2015, 10:32:16 ---Nie jestem pewny limitowania ilości hulli do 2ch; będzie trzeba dobierać więcej różnych statków. Choć jednak mało kiedy brało się 3 takie same.

--- Koniec cytatu ---
Setupy po trzy CS, BS core oraz homogeniczne ewary i anti-supporty?

Tak czy inaczej dobre zasady. Bastion był przegięty, a nerf dronek i dampów zapewni większe zróżnicowanie setupów. O ile sentracze już od prawie dwóch lat nie są na topie, to combat drony w tamtym roku to był must have.

Podoba mi się rozdzielenie Navy i Pirate Faction Cruiserów jeśli chodzi o wartość punktową oraz T3D za 6 p. Zaczynamy pisać setupy i o ile TRI nie rozpadnie się po wczorajszym welpie 20 maszków i ratterskich carrierów, to będzie super turniej dla mnie :D

FITTIpalti:
Być może klątwa zadziała i jednak się rozpadnie ;)

Anthar:

--- Cytat: FITTIpalti w Maj 21, 2015, 11:31:06 ---Być może klątwa zadziała i jednak się rozpadnie ;)

--- Koniec cytatu ---
Na pewno straci sova , c0ven nie zdolal sie rozpasc pomimo kilku wizyt BUFU , jednak za kazdym razem sov znikal :D

SokoleOko:

--- Cytat: Anthar w Maj 21, 2015, 11:35:55 ---Na pewno straci sova , c0ven nie zdolal sie rozpasc pomimo kilku wizyt BUFU , jednak za kazdym razem sov znikal :D

--- Koniec cytatu ---

Wynosili tego sova po kawałku w kieszeniach? ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej